Luomivärit testissä x 3 | Violet Voss Holy Grail


Pohjalla: Transition
Liikkuvalla luomella: R U Kitten Me, Cool Beans
Ulkonurkassa: Brownie Points, Teddy Bear
Sisänurkassa: Crystal
Alaluomella: Hashtag

Heipskukkuu! Uudesta luomiväripaletista on ollut minulle suuresti iloa lähiaikoina. Haaveilin Violet Vossin tuotteista pitkään ja mies sitten yllätti minut yksi päivä tällä kyseisellä lahjalla. :) Testailin kolmea erilaista meikkiä inspiroituneena sävyistä Hashtag, Wine N Dine sekä Toffee. Parantamisen varaa on vielä häivyttämisessä ja sävyjen yhdistelyssä, mutta tästä on hyvä lähteä. Näkee ajan kanssa miten parantuu ja meikkaaminen on muutenkin alati kehittyvä taiteen muoto. Selailin tässä yksi päivä vanhoja kuvia ja naurattaa aina miten sitä palaa vuosi tai pari taaksepäin miettien, että "Näytinkö minä oikeasti tuolta? Miksi ei kukaan kertonut? Vaadin selityksiä!" :D


Pohjalla: Thanks A Latte
Liikkuvalla luomella: Cranberry Splash,  On Fleek
Ulkonurkassa: Wine N Dine, Teddy Bear
Sisänurkassa: Crystal
Alaluomella: Brownie Points


Seuraava tarpeellinen hankinta olisi hankkia lisää siveltimiä, koska todellisuudessa minulla on vain muutamia luomivärin levitykseen tarkoitettuja suteja. Tilasin aikoinaan eBayn ihmeellisestä maailmasta meikkejä sekä siveltimiä, mutta ne ajat on takana päin. Heivasin kaikki menemään ja panostan tulevaisuudessa pelkästään siihen laatuun. Tykkään tosi paljon Real Techniquesin siveltimistä, mutta myös Morphen ja Zoevan vastaavat kiinnostaisi testata.

Pohjalla: Bestie
Liikkuvalla luomella: Chill, Toffee
Ulkonurkassa: R U Kitten Me
Alaluomella: Chill


Mikä on sinun sävyinen?

4 kommenttia :

 1. Minun silmään sun meikit on upeita ja todella hyvin häivytettyjä!! Suosikkini on tuo Cranberry-meikki, siinä vasta ihanat värit jotka on hyvin häivytelty ja sulautettu yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi mukava saada palautetta! Joskus vaikka on tosi hyvin häivyttänyt, niin tuntuu, että se ei kameraan näytä joskus siltä... ainakaan tarpeeksi. :D Jos sulla olis heittää jotain hyviä vinkkejä mitkä siveltimet kannattais hankkia, niin haluaisin tietää. :)

   Poista
  2. MAC 217. Muuta sivellintä ei häivytykseen tarvitsekaan ;) aivan loistava ja kestänyt päivittäisessä käytössä 10 vuotta!!

   Poista
 2. Hi there everyone, it's my first go to see at this web
  page, and post is actually fruitful in support of me, keep up posting these types of
  articles.

  VastaaPoista