Bloggaajien #BETTEBOX | Lokakuu 2017


Hei! Lokakuun boksin tilatessaan sai koodilla myös syyskuun paketin eli 2 yhden hinnalla. Täytyy sanoa, että olin enemmän innoissani aikaisemmasta tuotesisällöstä. Odoteltiin malttamattomana ystävän kanssa näitä bloggaajien valitsemia suosikkeja, mutta mikään ei oikeastaan säväyttänyt. Harmillista edes sanoa näin, koska valinnan tehneet uskovat näihin tuotteisiin. 

Lumene | sävyseerumi (Tunnetila/Nina)
Seerumia on tarkoitus sekoittaa muutama pisara meikkivoiteeseen, että kesällä saatu rusketus näkyisi pitkälle syksyyn. Sen on määrä tuoda tietynlaista lisähehkua pohjameikkiin. Tuotetta voi myös käyttää sellaisenaan, mutta sävy medium on liian tumma. En kokeiluista huolimatta ihastunut lopputulokseen, joten tämä lähtee eteenpäin. Oli jopa ainut täysikokoinen tuote boksissa?


Ziaja | päivävoide (Hanna-maria/Hanna)
Vuohenmaito tarjoaa iholle vitamiineja ja kaikenlaista muuta. Tarkoituksena on suojata ihoa, kiinteyttää luonnollisesti ja ehkäistä juonteiden syntymistä. Saa myös laittaa meikin alle. Todennäköisesti annan tämän äitille käyttöön, koska päivävoiteita on iso pino kokeilematta kaapissa. 


L'occitane | vartalovoide (Essie's/Essi)
15% sheavoita sisältävä voide joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lokkitane on hyvä merkki ja olen aikaisemmista tuotekokeiluista tykännyt. Mikä on tämä purkkikoko? Anteeksi olen kauhea, mutta naurettiin kaverin kanssa, että tämä riittää ehkä yhteen varpaaseen. :D

Treaclemoon | suihkugeeli (Nonnula/Jonna)
Positiivinen asia, että näitä suihkutuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on vegaanisia. Onko muuten olemassa yllätysboksia mikä olisi täysin vegaaninen? Tuoksu oli sopivan kirpsakka ja tämä tulee käytettyä loppuun, koska on arkipäiväinen tuote kivalla twistillä.


Curaprox | hammastahna (Blinger Shimmer/Mira)
Mitä? Eikö tämä ole aikaisemmin tullut jo boksista? Lime-mintun makuinen ja aktiivihiiltä sisältävä hammastahna joka valkaisee. Sanotaan vahvistavan kiillettä ja auttavan vihlontaan. Ei muistaakseni maistunut kovin hyvältä, kun kerran kokeilin joskus aikoinaan.

Tällä kertaa boksi meni siis metsään omalla kohdallani ja todennäköisesti suihkugeeli tulee käytettyä näistä viidestä. Aina ei voi kuitenkaan saada juuri sellaista pakettia kuin toivoisi, koska sehän on joka kerta yllätys. Seuraavan kerran tilaan kuitenkin joulukuussa, koska bettebox (entinen livbox) on joka kerta ahtanut sen täyteen kivoja juttuja.


Löysitkö uusia suosikkeja?

8 kommenttia :

 1. Curaproxia ei Bette Boxissa ole aikaisemmin tullut, vaan kyseessä oli ihan toinen boxi ;) Muakin jäi tuotteen valitsijana harmittamaan että etenkin mun valinnasta oli mukana vain free sample eikä edes matkakokoinen tuote. Myös toisen täysikokoisen puuttuminen sekä tuon "medium" -sävyn laitto Lumenesta boxiin oli hiukan harmi, siitä nyt kun on myös yksi vaaleampi sävy olemassa. Se tosin lanseerattiin vasta juuri, että voi hyvin olla ettei sitä ollut vielä olemassa yhteistöitä lukkoon lyödessä.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin voinutkin sitten olla joku muu paketti minkä yhteydessä oon saanut tuon saman tuotteen eli hammastahnan näytteenä. :D

   Kävinkin lukaisemassa sinun arvion boksista ja huomasin, että ei ollut teidän päätettävissä minkä kokoinen tuote päätyy boksiin... tai edes minkä sävyinen kun puhutaan tuosta Lumenen tuotteesta. Tosi harmillista, koska tämä boksi jätti niin tyhjäksi.

   Olisi jopa ehkä mukavaa, että bloggaajat tietäisivät toistensa valinnat ja pystyisivät tekemään jonkinlaista yhteistyötä, että minkälainen kooste betteboxiin päätyy.

   Poista
 2. Ei ole tuo tahna ollut aiemmin boksissa ;) mulla meni Lumene metsään mutta muut tulevat käyttöön. Juurikin hammastahna oli tällä kertaa mieluisin mutta ei muutkaan näytekoot huonoja olleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tarkemmin ajattelen, niin se on tullu näytteenä jostain muusta paketista, mutta en vaan saa päähäni mikä. :) Ja vähän kyllä harmillista, että ainut täysikokoinen tuote menee metsään. Suomalaiset ovat niin kalpeita. :D

   Poista
 3. Mä olin tästä siinä mielessäni innoissaan että sain kokeiltavaksi ihan uusia merkkejä mulle! :) Tosin harmitti kyllä kun tuo Lumenen tuote on ihan liian tumma :/ Olisin toivonut niin paljon että se olis toiminut mulla! Ja tietty miinusta tuosta että nuo muut tuotteet ovat noin pieniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen tuote passaisi varmaan enempi kesällä, jos käy paljon auringossa päivettymässä. Mutta kesään on pitkä aika... :D Joo ja enemmän täysikokoisia tuotteita, jotka tulis käytettyäkin.

   Poista
 4. Mä olen lukenut, että tuota Ziajan voidetta olisi tullut ennenkin, joten sen kohdalla saattoi olla toistoa. Harmi että Lumenen tuote on varmaan monille väärän sävyinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuin itsekin lukemaan muiden arvosteluja ja ilmeisesti esiintynyt ehkä joskus silloin kun bettebox oli livbox? Ainakin sellainen kuva jäi, mutta ei varmaa muistikuvaa.

   Pitänee etsiä joku jolla luonnostaan tummempi iho, että Lumene pääsisi käyttöön.

   Poista