Mini Nudes Bundle: VOL1 | Jeffree Star Cosmetics


100% vegaaninen. Valmistettu eläinkokeettomasti. Parabeeniton ja gluteeniton.

Moro! Jeffree Star vihjaili syyskuun puolella, että markkinoille olisi tulossa kokoelma suosituimpia nuden sävyisiä huulilakkoja. Parasta tässä on se, että ne on pienikokoisia versioita. Odotin julkaisupäivää kuin kuuta nousevaa, sillä tässä oli mahdollisuus päästä kokeilemaan niin montaa eri sävyä ja löytää oma suosikki. Rakastan JSC huulilakkojen koostumusta, vaikka aikaisemmat kokemukset eivät ole olleet tasalaatuisia. Täysikokoisena minulta löytyy Dreamhouse, Designer Blood ja Androgyny. Kokoelma sisälsi 8 eri sävyä sekä hinta pyöri siinä 50 € paikkeilla. Täysikokoisten tuotteiden hinta on noin 20 €. 


Jeffree Starin huulituotteissa on aina joku ihana ominaistuoksu. Skin tight on setin vaalein nude, joka näyttäisi kauniilta varsinkin kesäisin päivettynyttä ihoa vasten. Mannequin on hieman punertava beigen sävy joka sopisi hyvin arkikäyttöön muutoinkin rusehtavan meikin kanssa. Celebrity skin taitaa olla monen suosikki ja tummemman ruskea sävyltään. Käyttäisin sitä todennäköisesti mustanruskean meikin kanssa lähtiessäni viihteelle. Posh spice on kylmänruskea ja harmaaseen taittuva nude. Tämä voi olla hitti tai huti, mutta se selviää sitten, kun huulille testaa. Rose matter teki heti suurimman vaikutuksen, kun silmäilin valikoimaa ensimmäistä kertaa. Pinkihtävä koralli, mutta ei liian silmiä kirvelevä väri. Sopii tilanteeseen silloin, kun on enemmän tyttömäisempi olotila. Gemini on lämmin ruskean sävy ja monen "nudettajan" suosikki. Leo muistuttaa ruosteisen ruskeaa ja hieman oranssiin vivahtavaa väriä. Androgyny oli jo ennestään tuttu ja kylmähtävä luumun sävyinen huulilakka.


Näen tässä minisetissä paljon positiivista, koska olen pitkään halunnut muitakin nudesävyjä kokoelmaani. Päätös on vaan niin vaikea tehdä täysikokoisten tuotteiden kohdalla eikä ole loputtomiin varaa heittää pari kymppisiä testaillakseen useampia vaihtoehtoja. Ja siinä on se riski, että huulilakka jää kokonaan käyttämättä. Pienikokoiset versiot on ilmeisesti myyntitilastojen perusteella valikoituneet tähän settiin, joten oma valinnanvaikeus helpottui sen verran. Paketti jo itsessään on aiheuttanut suurta huvia, koska etupuolella lukee "Open here for nudes". Odottelen innolla tulevia settejä ja toivoisin, että Jeffree toteuttaisi samanlaisen myös highlightereiden kanssa.


Löytyikö sinulle suosikkia?

10 kommenttia :

 1. Mulla on nuo Posh Spice ja Mannequin. Molemmista olen tykännyt :) tässä setissä on kyllä kaikki tosi hyvän värisiä, hyvä ostos siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Onko sulla postauksia missä sulla on huulilla ne? :)

   Poista
  2. Tässähän ne:

   https://charmingnails.blogspot.fi/2017/07/jeffree-star-velour-liquid-lipstick.html

   Poista
 2. Ihan kivoja sävyjä, ehkä jopa jonkun näistä uskaltais tilatakki kokeiluun.

  VastaaPoista
 3. Voi hiisi kaikki muut paitsi tuo Sking tight ja Posh spice näyttäis sopivan mullekki ihan kympillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkaunis.fi myy näitä, mutta siellä on vaikuttanut olevan ruuhkaa tilauksien kanssa. :D Eli aika suosittu!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Todellakin! Jospa tulee myös muunlaisia settejä. :)

   Poista