Moroccan Miracle Hair Serum | MayBeauty osa 1/3


Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Hei! Kokeiluun pääsi yhteistyön kautta rasvaton hiusöljy, joka tulee olemaan tulevan talvikauden pelastus.  Plussaa pelkästään siitä, että MayBeautyn purkkikoko on iso (100 ml). Tulee semmonen fiilis, että tuote kestää useamman vuoden käytössä. Riippuen tietenkin kuinka usein sitä käyttää, mutta varmasti viikottainen 1-3 pumppausta riittää. Seerumin hinta on 29 € ja siinä on jopa rahat takaisin -takuu, jos ei pidä tuotteesta.

Hiusöljy sisältää
manteliöljyä, oliiviöljyä, arganöljyä ja pellavasiemenöljyä

EI sisällä
parabeeneja, sulfaatteja, mineraaliöljyjä, forsfaatteja, 
natriumkloridia tai etyliinioksidia

Omat hiukset ovat olleet tämän vuoden horroksessa. En ole vaalentanut tai lämpökäsitellyt kuontaloa juuri ollenkaan. Usein pidän niitä nutturalla tai letitän hiukset yöksi ja avaan aamulla. Kahtena kesänä leikkasin kevyemmän tukan ja olen syönyt melko säännöllisesti biotiinia. Nyt olisi kuitenkin muutoksen aika. Olen pitkään miettinyt, että haluaisin palata niihin aikoihin, kun shokkivärit korostivat olemusta. Vaalentaminen on pahin pelkoni, koska se kuivattaa hiuksia. Hoitavan hiusöljyn aktiivisella käytöllä voisi varmasti ehkäistä pahempia vaurioita. Tuote pääsee vielä suuriin koitoksiin, joten jatkossakin on kerrottavaa käyttökokemuksista.

(Vas.) Hiukset kuivana suihkun jälkeen ilman tuotteita. (Oik.) Hiukset kuivana ja suihkun jälkeen lisätty hiusöljyä.

Hiusöljy on jo todistanut, että se vähentää hiusten pörröisyyttä ja lisää tervettä kiiltoa. Arkena hiukseni ovat aikamoinen harakanpesä, mutta pienellä korjausliikkeellä niistä saa kuin uudenveroiset! Seuraavat asiat mitkä huomasin oli helpommin käsiteltävissä olevat pehmeämmät latvat. Öljyn työstäminen kannattaa aloittaa latvoista ja siirtyä hiljalleen ylemmäksi. Ainesosat pitävät huolen siitä, että tuote samalla hellii ja hoitaa kokonaisuutta. Öljy tuoksuu kaiken lisäksi tosi hyvältä, mutta hajusteille erittäin herkät eivät tätä pystyisi käyttämään.

Testailujen aikana olen käyttänyt seerumia märkiin sekä kuiviin hiuksiin. Suihkun jälkeen oikein tuntuu, että öljy imeytyy pyyhekuiviin hiuksiin ja aloittaa hoitoprosessin. Hiukset ovat sileämmät eikä tuotteesta jää rasvaista tunnetta. Laitan kaksi pumppausta heti suihkusta tultua ja yhden pumppauksen kuivattuihin hiuksiin. En yleensä käytä kuivainta, mutta lopputuloksesta tulee tasaisen kirkas myös sillä menetelmällä. Viikonloppun kiharsin pitkästä aikaa hiukset ja laitoin sitä ennen öljyä, että muotoilu olisi helpompaa. Mikään tuote ei suoraan suojaa lämmöltä, mutta siitä ei ole haittaakaan ja se saattaa helpottaa urakkaa. Lämpörauta kulkee sutjakkaammin suortuvia pitkin oli se sitten kiharaa tai tasaista liikettä.

Jos kiinnostuit hiusöljystä, niin ihania uutisia! 
Minulta löytyy alennuskoodi: mella30 jolla saatte -30% pois tuotteen hinnasta. 
Hintaa seerumille jäisi pari kymppiä MayBeautyn nettisivuilta tilatessa.

Minulle tästä hiusöljystä on ja tulee olemaan suuri hyöty hiuksien kunnon ylläpitämisessä. :) En ole aikoihin törmännyt näin hyvään seerumiin. Tämä purkki olisi hyödyllinen lahja myös kaverille joka taistelee hiusten vaurioiden ja kuivumisen kanssa! Kokeile, niin tiedät ja koet saman kuin minä. :)

Mikä on sinun hoitotuote?

4 kommenttia :