Syksyinen retki | Simba & Felix


Moro! Joka vuosi nautin siitä, kun lehdet muuttavat hiljalleen väriään syyskuun ja lokakuun vaihteessa. Silloin on eniten fiiliksiä kuvata kaikkea jännää pihalla. Kylmät ilmat ei ole se minun juttu, mutta sitten laitan vaan enemmän kampetta päälle. :D Persialaisia veljeksiä ei ainakaan paleltanut, koska turkki on niin pitkä ja paksu. Simba ja Felix kummatkin olivat innoissaan, sillä porukoiden takapihalla on melkoinen eläintarha. Siellä kulkee oravat, linnut, siilit ja lisäksi isoa kiveä koristaa iskän tekemät eläinaiheiset teokset. Takapihalta löytyi myös laavun kokoinen projekti johon olisi kissoilla ollut mukava kiivetä. 


Felix syöksyi heti samalla sekunnilla oravan perässä puuhun, kun mentiin takapihalle tutkimusretkelle. Onneksi naru on kuitenkin sen verran lyhyt, että suunnitelma epäonnistui. Oravalla saattoi jäädä traumat, mutta säilytti ainakin henkensä. Felix viihtyi myös läheisessä pusikossa, koska siitä on suora näköyhteys lintujen syöntipaikalle. Saalistushimojen päätteeksi sisällä odotti maatiaispossun suikaleet jotka ovat harvinaista herkkua. :)


Simba on kova kiipeämään erilaisille tasoille. Laavupuut, pölkyt, isot kivet, sammaleiset kohoamat lähellä puita, pihapenkit ja niin edespäin. Simba näyttää itsekin vähän oravalta, kun se niin taidokkaasti tassuttelee pihamaan poikki puuhkahännän kanssa ja hyppää korkeuksiin. :) Veljekset saivat aimo annoksen ulkoilmaa porukoiden takapihalla ennen kuin lähdetään takaisin kaupungin hälinään. Jouduttiin lähtemään aika liukkaasti pihalta pois sitten lopuksi, kun iskä jatkoi laavun tekoa. Kiitos varoituksesta mitä ei ollut. Moottorisahan ääni ei ole mikään miellyttävä juttu varsinkaan kissojen korviin asti kantautuneena!


Oletko syksyfani?

5 kommenttia :

 1. Nyt on kyllä niin kaunis ruska täällä Oulun seudullakin! Ei tartte lappiin lähteä sitä varten. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä onkin! Ainolan puistossa ei oo vielä tullu käytyä, mutta muiden kuvia nähnyt, että siellä kunnon lehtien sinfonia meneillään. :)

   Poista
 2. Oi miten ihanat kuvat ja niin hyväntuulinen postaus! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Taru! Kävin nopeasti vilaisemassa blogiasi, mutta en pysty ainakaan vielä tutustumaan siihen kun siellä oli Bette boxista juttu. Oma vielä hakematta nääs. :D

   Poista
 3. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  Full body massage center in jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista