The Incredible Face Mask | MayBeauty osa 2/3

Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty


Moi! MayBeautyn kautta saapui nimensä mukaisesti uskomaton mutanaamio testiin. Tuotetta on 10 ml kertakäyttöisessä pussissa, mutta siitä voi tarvittaessa annostella vaikka kahdelle tai kolmelle kerralle. Kunhan varmistaa, että jäljelle jäänyt tuote on hyvin suljettu eikä pääse kuivumaan. Normaalisti 25 € hintaan saa 8 pakkausta. Mutanaamiota voi käyttää viikottain tai kuukausittain riippuen omista ihon tarpeista. Pääainesosana siinä on syvänmeren muta.

Naamio
poistaa kuollutta ihosolua, karvoja ja mustapäitä, 

imee talia ja rasvaa sekä puhdistaa ihohuokoset 

Täytyy sanoa, että naamio saapui elämääni kuin tilauksesta. Minulla on normaalisti aika pintakuiva iho, mutta vähän aikaa sitten oli menossa rasvoittuneen ihon kausi. En tiedä mikä laukaisi kasvojen reaktion, mutta epäpuhtauksia alkoi ilmestymään varsinkin vasemmalle puolelle leukaa. Ihon alla näkyi paukamia kuin tähtikartastossa ja osa myös hieman tulehtumaan päin. Syynä voi tietenkin olla lukuisia juttuja kuten maitotuotteiden eksyminen ruokaan tai täysikuun aiheuttama unettomuus. Stressi on myös suuri tekijä ja elimistö reagoi heti, kun vähän huonommin hoitaa elimistön perustarpeita.1. Mutanaamion levitys kannattaa ehdottomasti toteuttaa siveltimen kanssa, että naamio ei kuivu sormiin. Tuotetta on tarpeeksi levitettäväksi koko kasvojen alueelle. Itse maalasin vain ongelmakohdat, että irrottaminen olisi lopuksi helpompaa. Vältä alueita missä kasvaa kulmakarvat ja hiukset... tai miehillä parta!

2. Naamion pitäisi olla täysin kuivunut ennen kuin sitä alkaa irrottamaan. Iho tuntuu jäykältä ja puhuminen / hymyileminen ajoittain vaikealta. Kestää n. 30-45 minuuttia kunnes tuote on tehnyt tehtävänsä. Varoitus! Naamion poisto saattaa aiheuttaa kipua (yksilöllistä), koska se on niin tiukasti ihossa kiinni. 

3. Irrottamisen helpottamiseksi se kannattaa tehdä joko paljasta ihoa samalla vetämällä tai naamion nopealla repäisyllä. Rippeet pesin lämpimällä vedellä pois. Mutanaamion poistaminen kasvoilta aiheuttaa joka tapauksessa ihon punaisuutta, joten toimenpide kannattaa toteuttaa silloin kun ei ole lähdössä heti ihmisten ilmoille. 


MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä

Jo ensimmäisellä käyttökerralla naamio poisti tehokkaasti kaikki kasvojen ihokarvat pois. Uskon, että myös lisää irtoaa säännöllisellä käytöllä. Mitään muuta en tällä kertaa naamiosta ainakaan paljaalla silmällä erottanut. Mutanaamion ansiosta kasvot kuitenkin silottuivat kertaheitolla. Jopa meikkivoiteen levittäminen helpottui ja sillä sai tasaisempaa jälkeä kohtiin missä esiintyy epäpuhtauksia. Yleensä punaisia alueita saa oikein peittämällä peittää, mutta nyt kuorinnan jälkeen meikkaaminen oli todella paljon vaivattomampaa. Oikein pyörittelin silmiäni, että mitä täällä tapahtuu. :D Mutanaamiolla ja saman merkin kasvogeelillä on todennäköisesti ollut yhteisvaikutus lopputulokseen. Iho lakkasi puskemasta lisää epäpuhtauksia pinnalle ja nyt entiset ovat alkaneet parantumaan, koska epämääräinen rasvoittuminen loppui. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä ja taidan itsekin ottaa tuplakuorinnan kuukausittaiseen rutiiniin. Siinä kummasti kasvotkin herää ja saa poistettua fossiiliset jäänteet kasvojen sopukoista.

Mikäli haluat ostaa tuotteen testiin, niin alennuskoodilla mella30 saa -30% pois tuotteen hinnasta! Suora linkki MayBeautyn sivuille aktivoi alennuksen valmiiksi.

Rakastuin saman merkin hiusöljyyn ja olen käyttänyt sitä viikottain. Suihkun jälkeen muutama pumppaus pyyhekuiviin hiuksiin ja tippa kuivuneisiin hiuksiin. Hiukset laskeutuu nätimmin ja ne tuntuu sekä näyttää terveemmiltä. Tarkoitus olisi esitellä viimeisenä MayBeautyn kasvogeeli, joten palataan lähiviikkoina asiaan!

Kuoritko kasvoja säännöllisesti?

5 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Tykkään tästä, vaikka se mulle kipeämpi kokemus olikin kuin miehelle. :D Tuomokin pääsi nimittäin testaamaan näitä.

   Poista
 2. Joku päivä pitänee itsekin testata tuota. ^_^ Mutta tykkään, kun ruokavaliolla ja yhdellä luonnontuote seerumilla olen saanut ihon jo muutoin hyvään kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekkin huomannut, että ruokavaliolla on suuri muutos siihen miltä ihon kunto päivittäin näyttää ja välillä sitten kuorintojen avulla vielä parempi. :) Kiitos kommentista Etna!

   Poista