The Incredible Face Gel | MayBeauty osa 3/3


Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Heips! Esittelin aikaisemmin hiusöljyn ja mutanaamion, joten vuorossa olisi viimeinen ihoa kuoriva geeli. Tuote on hentoisen vaaleanpunainen sävyltään ja pakkaus sisältää 10 ml joka riittää kahteen käyttökertaan. Tuoksu on miellyttävän ruusuinen. Kuorinta on hyvin hellävarainen, mutta se poistaa samalla kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä rasvaisuutta kasvojen pinnalta.

Geeliä on tarkoitus levittää koko kasvojen alueelle. Havainnollistin toimivuuden kämmenselälle. Tuotteen annetaan hetken tasoittua ja sen jälkeen pyörivillä liikkeillä se alkaa murentumaan. Laitoin geeliä samaan kohtaan mihin swatchaan aina meikit, joten mureneva tuote onkin asteen tummempaa kuin pitäisi. Siinä on selkeästi syväpuhdistavia ominaisuuksia. Huomasin, että kalvon hajoaminen oli vaivattomampaa kämmenellä. Kasvoille laittaessa geelistä muodostui ikään kuin "vaahtoa" ja sen jälkeen tuote jätti kasvoille tahmean pinnan. Lämmintä vettä lisätessä kalvo rikkoutui iholta ja mureneminen alkoi tapahtumaan suurissa määrin. 


MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä

Kasvogeeli sopii vaikka päivittäiseen käyttöön, koska se toimii myös herkälle iholle. Omassa käytössä minulla kuluisi geeliä kerran viikossa. Laiskuus tulee välillä vastaan, joten hemmottelen ihoa silloin kun muistan. :D Jos kasvot kaipaavat erityisesti kosteutta, niin suosittelen kokeilemaan. Kuorinnan voi suorittaa myös ennen meikin laittoa ja silloin hyödyn näkee mielestäni parhaiten. Iho on vastaanottavaisempi ja meikin jälki tasaisempaa.

Mutanaamion ja kasvogeelin yhteisvaikutus on kaikista huomattavin. Ongelmakohdat sai helpommin piiloon, koska iho oli puhdistettu ja hyvin kosteutettu tuotteiden ansiosta. Jostain syystä talven tullessa itselläni on ollut pitkään kestänyt näppyläkausi. En tiedä onko kyse stressistä vai ruokavaliosta, koska minulla harvemmin on ihollani epäpuhtauksia. Nyt niitä on ollut häiritsevän paljon viime kuukausina. Testituotteet on auttaneet ihoa heti rauhoittumaan, koska niistä löytyy syväpuhdistava ja sielun irrottava ominaisuus sekä hellävarainen jatkokäsittely. Näppylät eivät jatka tulehtumista, talin määrä vähentyy ja kuolleet ihosolut eivät kerkeä liikaa kerrostumaan kasvoille. Ihonhoito on äärimmäisen tärkeää ja se pitäisi muistaa tehdä säännöllisesti oikeilla tuotteilla.Saat mahdollisuuden kokeilla kasvogeeliä -30% alennuksella.
The Incredible Face Gel (8 kpl) on normaalisti 26 €, mutta alennuksen jälkeen 18,20 €.
Käytä koodia: mellagel tai klikkaa itsesi suoraan MayBeautyn verkkokauppaan!
Tuotteilla on rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen.
Alennuskoodi ei ole enää voimassa.

Kiitos MayBeauty!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti