Joulutilaus kissoille 1 & 2 | Zooplus


Moro! Joulun alla tuli taas täyteltyä varastoa ja totesin samalla, että nykyinen liikuteltava kaapisto ei enää riitä kissanruuille. Kaapissa on kaksi tasoa ja aikaisemmin ylätaso oli tarkoitettu omille sekä alataso sijaiskotikissoille. Päätin, että raivaan kattilakaapin tyhjäksi ja siirrän sinne persialaisten ruoat. Se oli hyvä ratkaisu, koska nyt se on tilavuuden ja paikan suhteen helpompi. Kaikkia varmasti kiinnostaa tämä tieto, mutta kissoista ja niiden asioista höpöttäminen on se juttuni. Se tuottaa suurta iloa. :D Persialaiset saivat myös aikaisina joululahjoina uuden pahvimökin, raapimistolpan ja tunnelin. Seuraavassa tilauksessa saapui myös teemaan sopivia pyöriteltäviä leluja ja niitä mitä Zooplussassa mainostettiin uusina. Terveisin mainoksen uhri.


Tiesin, että Zooplus tekee myös tänä vuonna kissojen ja koirien superboxin. Ne ovat yleensä 11- tai 15-osaisia pakkauksia jotka sisältää märkäruokaa, kuivaruokaa, herkkuja ja leluja. Yllätykset on maailman paras asia, joten tilasin paketit myös tänä vuonna meille ja äidin kissoille. Tämän vuoden boksi oli 11-osainen ja maksoi 13€. Omasta pakkauksesta muutama asia jatkaa matkaa hyväntekeväisyyteen. 


Tilasimme myös kodittomia eläimiä varten Almo Naturen täysravintoa ison määrän. Työskentelen sijaiskotina ja hoidan myös sosiaalista mediaa PoPoPet -yhdistykselle, joten osa jää luonnollisesti meidän sijaiskotikissoille. Ajattelin tänä vuonna muistaa myös Kainuun Kissanystäviä, koska heillä oli lukemani mukaan suuri pula lahjoitusruuasta. Säkkiin päätyy myös paljon kuivaruokaa ja se mitä saan raavittua kasaan. Toivon, että tämän kirjoituksen inspiroimana myös moni muu pysähtyy muistamaan paikallista eläinsuojeluyhdistystä joulun alla. :)


Lahjoitatko tänä vuonna
hyväntekeväisyyteen?

2 kommenttia :

 1. Tänä jouluna minä annan aikuisille vain aineettomia lahjoja kuten koirien ja kissojen sterilointeja. Joulukorttirahat menee hesylle ja vien kissoille,koirille ja jyrsijöille ruokapaketteja hesylle. Meidän teinit päättivät lahjoittaa eläinsuojelutyöhön adventtikalenterista saamansa roposet ( siellä oli Luonto-Liitosta arpoja,joista on tullut pieniä voittoja). Ei ole tarkoitus omaa erinomaisuutta tässä kehua,mutta minulle ei joulua tule jos en laita jotain omastani juurikin eläinten hyväksi. Pieniä ovat omat avustukset,mutta auttavat edes vähän.
  Ihanaa joulunaikaa sinulle ja mahtavalle työlleni kissojen parissa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava juttu! Minusta tälläisillä asioilla saisi kehua enemmänkin ja kertoa muille mitä on tehnyt / lahjoittanut, koska se saattaa innostaa myös muita tekemään hyviä tekoja. Sehän on hyvän kiertämistä parhaimmillaan! :) Olipa kyllä mukava lukea miten olette muistaneet kodittomia eläimiä. :)

   Poista