Kengät, check! | Häät 2018


Moikka! Hääkenkiä etsiessä toivoin sitä, että löydän sellaiset jotka on hopeiset, hieman korkeutta ja jotain yllättävää. Kävin Nellyn ja Zalandon verkkokaupan läpi, mutta mikään ei oikein sykähdyttänyt. Sieltä löytyi paljon hyviä vaihtoehtoja, mutta moneen otteeseen ne näytti silti liian tavallisilta. :D Onnekseni voitin joulukuussa 100€ lahjakortin (Bypias) ja kävin siellä selailemassa valikoimaa. Viimein kenkäosastolla huomasin, että tässä on ne mitä etsin. Niissä oli kaikkea sitä mitä toivoin eli väri, korkoa, tarpeeksi erikoiset ja nauhat toi lisää herkkyyttä. Lahjakortin jälkeen maksettavaa jäi 40€ + postikulut arviolta 12€. Häämekosta olen julkaissut blogin puolella vain vähän helmaa, mutta hääkengät uskalsin paljastaa ennen pääpäivää! Liian naisellisia korkokenkiä en halunnut, koska haluan ennen kaikkea tuntea oloni mukavaksi hääpäivänä. 

Ajattelin kutsua kaason pian käymään, että voin sovittaa mekkoa ja kenkiä yhdessä. Samalla näkee, että pitääkö esim. helmaa lyhentää ja kuvaa kokonaisuudesta voi käyttää apuna muiden ulkonäköön liittyvien asioiden päättämiseen. Ideoita löytyy jo hiuksiin ja meikkiin, mutta en ole päättänyt laukkua, koruja ja tehdäänkö jotain koristelua myös kynsiin. Ripsiteknikko laittoikin jo tänään viestiä, että milloin laitetaan seuraavan kerran räpsyt kuntoon. :)

Käyttäisitkö tennareita juhlapäivänä?

10 kommenttia :

 1. Nää on niiiiiin sun näköset! En malta odottaa, että nään häiden jälkeen kuvia sun koko lookista! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sara! :) Minäkään en malta odottaa niitä kuvia ja hääpäivää tietenkin! :D

   Poista
 2. Ihanat kengät! Itse pitäisin varmasti omissa häissäni jotain vastaavanlaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Tästä sitten korvan taakse talteen, että tämmösiä myydään. ;) Ei olisi omalla budjetilla ollu varaa täyttä hintaa maksaa, mutta onneksi oli lahjakortti!

   Poista
 3. Niiin nätit! <3 Mä oon miettinyt, että hääpäivänä käyttäisin valkoisia Consseja! :) En pysty enää korkkareita käyttämään, joten tennarit ovat todellakin vaihtoehto niille! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! <3 :) Voi valkoiset conssit ois kans tosi nätit! Nykyään taitaa häät mennä enemmän siihen suuntaan, että nuoriso uskaltaa laittaa mukavammat kengät jalkaan eikä pakon edessä korkeilla koroilla kävellä. :)

   Poista
 4. Ihanat kengät! Mullakin on ajatuksena käyttää hääkirkossa tennareita - tai jotain muita siistejä, matalia lenkkareita, ja oon saanut tästä päätöksestä ihan käsittämättömästi lokaa niskaani. Monet tuntuu ajattelevan, että korkkarit on ainoa oikea valinta häihin, jopa silloin, kun sulhanen on 5 senttiä morsianta lyhyempi ja morsian ei IKINÄ muuten käytä korkkareita. Miksi vihkimistä varten täytyisi tunkea jalat epämukaviin kenkiin, joita ei enää ikinä tule käyttämään?

  Juhlatilassa taas tavoitteena olisi heittää kengät pois, ja jammata loppuilta paljain jaloin. Koska miksei?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! <3 Kyllä sun on tehtävä niinkuin sinä itse haluat ja mitä ollaan aiemmin juteltu, niin häistänne tulee erikoiset ja omanlaiset. Ihan älytöntä, että jollain ois nokan koputtamista siihen miten morsian ITSE haluaa pukeutua. En tule ikinä ymmärtämään sitä, että arvostellaan toisten valintoja. Tuo on muuten ihan varteenotettava vaihtoehto myös, että paljain jaloin jos kengät alkaa hiostamaan. :D

   Poista
 5. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ihanat kengät, vaikka ei loistokkuus ihan täysin kuviin välity. :D

   Poista