Ysärin lapsi | Hauskaa vappua!


Moikka! Vappu oli hyvä syy pukeutua 90-luvun tyylillä ja muistella hieman nuoruutta. Pistin Spotifysta soimaan Jonnet ei muista -soittolistan ja ensimmäiseksi kappaleeksi valikoitui Ricky Martinin Livin' La Vida Loca. Matkalaukusta kaivoin edesmenneen mummuni värikkään tuulitakin ja lopullinen visio alkoi hahmottua. Olen aina tykännyt kaikesta 90-lukuun liittyvästä ja usein viikonloppuisin kuuntelenkin vanhaa musiikkia päästäkseni hyvään fiilikseen. Pieniä nutturoita ähersin varmaan kaksi tuntia pukuhuoneessa, mutta lopulta ne onnistui... hieman vinoon. :D Adidaksen housut ovat olleet myös ahkerassa käytössä, koska kevään tultua maisemiin, tekee enemmän mieli ulkoilla. 

Lapsuudesta parhaat muistot on ehdottomasti ne kun vietettiin paljon aikaa pihalla. Tervapata, viimeinen pari uunista ulos, 10 tikkua laudalla, polttopallo ja pesänryöstö olivat hauskimpia pelejä ikinä. Paljon myös hiekkalaatikolla keksittiin omia leikkejä ja vanhan lapsuudenkodin pihalla oli keinu sekä liukumäki. Vanhemmat näkivät ikkunasta suoraan leikkipaikalle ja huutelivat sitten syömään. Talon lähettyvillä oli myös pieni metsäalue josta kanneltiin risuja ja rakenneltiin majoja naapureiden kanssa. Pienenä tuli myös heiteltyä ihan konkreettisesti Poke-palloja pihamaalla ja nykyään pelataan PokemonGo:ta puhelimen välityksellä. :D

Ajeltiin vapuksi Kainuuseen, koska halusin pois kaupungin hälinästä. Äiti oli tehnyt perinteisesti simaa, mutta tummalla twistillä. Iskä savusti lohta ja kissat ovat myös saaneet osakseen herkkuja. Huhtikuu on ollut omalta osaltani hieman hitaanpuoleinen, mutta olen saanut itseäni niskasta kiinni ja suunnitellut tulevia opiskelukuvioita häiden lisäksi. Mielelläni puhuisin niistä asioista sitten lisää, kun olen itsekin perillä kaikesta.

Kävin joku aika sitten tarkistuttamassa näköni ja olihan siinä muutoksia tapahtunut huonompaan suuntaan. Olin pärjännyt ensimmäisillä laseillani jo lähemmäs 6 vuotta. Neliön muotoiset kehykset eivät kyllä millään tapaa enää miellyttäneet silmää, joten käytin niitä vain pakon edessä. Nyt tilalle valikoitui pyöreän malliset "mummolasit" ja varapariksi ostin myös hieman siistimmät "sihteerilasit". Piilolinssejäkin suositeltiin, mutta koen, että en niitä vielä toistaiseksi tarvitse. Ilman silmälasejakin pärjään ihan hyvin, mutta ajaessa ja telkkaria katsoessa ne on pakko olla. Kuvassa olevat lasit sopivat kyllä hyvin tämän illan suunnitelmiin kun lähdetään reivaamaan, toivottavasti ysäridiskon tahtiin!

Mitä suunnitelmia vapuksi?

2 kommenttia :

  1. Nyt on tainnut netflixit ja spotifyt mennä sekaisin.. :D mut vähän söpöli tuulitakki! *mumisee kateudesta*

    VastaaPoista