Meidät vihittiin maistraatissa | M ❤ T


Terveisiä hääparilta! Meidät vihittiin 1.8.2018 Pohjois-Suomen maistraatissa. Todistajina oli kummankin vanhemmat ja tilaisuus oli hyvin lyhyt. Sormuksien ja suukkojen jälkeen voidaan nyt todeta, että ollaan AVIOPARI! Moni on kysynyt, "Miltä nyt tuntuu?" Ei yhtään hassummalta. Ollaan kuitenkin seurusteltu jo kymmenisen vuotta, myötä- sekä vastoinkäymisissä. 

Seuraavat päivät tulee olemaan kiireisiä, koska varsinaiset juhlat on vasta lauantaina. Ollaan kutsuttu läheisimmät ystävät ja muutamat sukulaiset illanviettoon. Arviolta 40 vierasta ilmoitti tulevansa. Paikka on sama, missä ollaan juhlittu aikoinaan meidän valmistujaisia. :) Luvassa on koristelua, ruokien tekoa ja ripaus viime hetken paniikkia. Näiden helleaaltojen jälkeen on luvassa ukkosta ja pieniä sadekuuroja kyseiselle ajankohdalle. Viileämpi sää on suorastaan tervetullutta, mutta toivottavasti pääsemme ottamaan hääpotretit ulkona. 

Täytyy sanoa, että onnea on ihanat vanhemmat jotka auttaa järjestelyissä. :) Sen lisäksi kaaso ja bestman ovat saaneet omat tehtävänsä juhlapäivälle. Muutama ystävä ilmoittautui apureiksi, jos tarvitaan vielä apukäsiä. Hääsuunnittelujen aikaan sitä todella näkee, että jyvät erottuu akanoista. :D Kaiken kiireen keskellä pysähdyttiin tuttuun rantaan kahlaamaan, mistä meidän rakkaustarinakin sai aikoinaan alkunsa. Oli ihan hullua ajatella, että siinä me 15-kesäisinä silmäiltiin toisiamme ja kulutettiin aikaa. 

Kun katson tuota kuvaa, niin en voi olla ajattelematta miltä me näytetään 50 vuoden päästä. Ja jos me ikinä saadaan lapsia, niin ne varmaan katsoo, että "Vau, miten te näytätte nuorilta nuissa hääkuvissa!". Ja lähipiiri voi nyt tämän lauseen luettuaan ottaa syvään henkeä, koska lapset eivät ole ajankohtaisia. :D
Mä olen tässä sua varten
Sua aina suojelen
Kun murheet koittaa meitä voittaa
Vierelläsi taistelen
Mä olen tässä empimättä
Niin mä tahdon
Vaikka vuodet satuttaa
Jos sä tahdot niin mä tahdon
Tartu käteen niin mennään
Lennetään läpi vuosien
Tuulen lailla sinun kanssa
Kevyesti kuin höyhenet
Aamuisin tiukemmin
Sinuun takerrun
Enkä koskaan irti päästä
Vaan olen aina sun

Mikko Harju - Mä olen tässä

Ihanaa elokuuta kaikille! ❤

10 kommenttia :