Hyvästi ihohuokoset! | MayBeauty - The Incredible Pore Mask

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty


Moikka! Pääsin jälleen testaamaan MayBeautyn kauneudenhoitotuotteita ja tällä kertaa esittelyssä on kiinteyttävä savinaamio. Olen aina tykännyt siitä, että tuotteet ovat suurimmilta osin kertakäyttöpakkauksissa, lukuunottamatta hiusöljy. Tuotetta riittää runsaasti yhdelle hoitokerralle, mutta jos kaikkea ei halua käyttää, niin sen lopun voi lätkäistä vaikka aviomiehen kasvoille. :) 

The Incredible Pore Maskin on tarkoitus poistaa öljyisyyttä, talia, supistaa ja syväpuhdistaa ihohuokoset eli tehdä ihosta jotakuinkin sileän. Ihon pitäisi näyttää kirkkaammalta ja terveemmältä jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Savinaamio on tarkoitettu lähinnä epäpuhtauksia muodostavalle, rasvoittuvalle iholle. Jos oma iho tuppaa olemaan enemmän pintakuiva, niin samalta merkiltä löytyy myös kosteuttava geeli.


Ensimmäinen vaihe on aina käsien ja kasvojen pesu. Pakkauksesta leijui hempeän puhdas tuoksu, mikä on ominaista MayBeautyn tuotteille. Savinaamion koostumus on erittäin silkkistä ja hieman viileän tuntuista sormen päässä.  

Se mitä itse haen naamiolta, on omien ihohuokosten piilottaminen. Joskus kun katson nenääni, niin voin kuvitella siihen mikroskooppisen ukon, joka ajaa traktorilla keskellä möykkyistä perunapeltoa. Välillä sen rengas osuu johonkin tulivuoren kraatteriin (koska niitähän on perunapelloilla aina) ja traktori simahtaa siihen. Nenä on aina ollut suurin ongelma-alueeni. 


1. Levitä naamio alueelle, mikä tarvitsee huolenpitoa.
Painele erityisesti niitä alueita, mitkä ovat ongelmakohtia.

2. Odota 15-30 minuuttia naamion kuivumista.
Nyt on aikaa katsella Netfixistä lempisarjaa, lakata kynsiä, piirtää,
chättäillä kavereiden kanssa tai miettiä mitä söis seuraavaksi.


3. Huuhtele kasvonaamio lämpimän veden alla.
Kiinnitä huomiota erityisesti hiusrajaan, kun peset naamiota pois.

4. Katsele työn tuloksia! 
Supistuneita ihohuokosia sekä pehmeää ihoa.

Naamio tuntuu miellyttävältä iholle levittäessä ja minua ei haittaa myöskään se kiristynyt tunne kuivuessa. Saven poistaminen ei aiheuta ärsytystä tai punaisuutta hoitokerran jälkeen. Savinaamiohoidon jälkeen levitän yleensä hetken päästä vielä kosteusnaamion kasvoille. Hoito ei ole kuitenkaan erityisen kuivattava, mutta koen, että T-alue tarvitsee usein sitä ekstrakosteutusta. Ylimääräisen talin eritys oli vähäisempää useamman päivän ajan ja ihohuokoset kutistuivat. Harmi ettei pysyviä ratkaisuja ole, mutta viikottaisilla hoitorutiineilla ihohuokoset pysyvät kuitenkin kurissa.


Lukijat saatte käyttöön alennuskoodin, jolla lähtee -30% pois normaalista hinnasta!
Koodilla mellapore saatte aktivoitua kyseisen alennuksen tai suoraan tämän linkin kautta.
8 kasvonaamiota on normaalisti 26€, mutta alennuksen avulla jäljelle jää 18,20€. Ilmainen toimitus. 
Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu, joten rahat saa takaisin, jos ei pidä tuotteesta. 
Koodi on voimassa 14.10.2018 asti. Kiitos MayBeauty! 

Käytätkö savinaamioita?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti