Kissakuiskaajameedio | Halloween 2018


Moikka! Tänä vuonna oli jotenkin erityisen paljon Halloween -bileitä ja sosiaalinen media täyttyi erilaisista naamioasuista. Vaikuttaa siltä, että Halloweenista on tulossa joka vuosi yhä suositumpi juhla. Opiskelijabileisiin en jaksanut lähteä keskellä viikkoa, mutta viikonloppu meni juhliessa. Perjantaina pukeuduin Hermioneksi, Tuomo Harryksi. Lauantaina muuntauduin Kissakuiskaajameedioksi, mutta Tuomo suoritti enää kuskin roolia. Olen itsekin aikaisempina vuosina järjestänyt muutamaan otteeseen illanistujaiset, niin nyt oli mukava käydä muuallakin.


Rakastan vampyyreja ja zombeja, mutta en ole itse ikinä pukeutunut sellaiseksi. En edes tiedä miksi? Pelaan paljon zombipelejä ja katson vampyyriaiheisia sarjoja sekä leffoja. En kuitenkaan oikein luota omiin kykyihini muuntautua sellaiseksi meikin avulla. Halloweenina pitäisi kyllä pukeutua erittäin karmivalla tavalla, mutta olen itse selvästi suosinut vähän söpömpiä juttuja. Ehkä joku vuosi vielä ylitän itseni.


Naureskelin naapureiden kanssa, että huijaanko minä edes ketään pukeutumalla kissanaiseksi. Sillä sitähän minä jo olen. :D Halusin kuitenkin kokeilla timanttikoristelua ja huomasin, että se on todella aikaa vievää hommaa! Meni ainakin kaksi tuntia tämän kötöstyksen kanssa. Nyt ymmärrän miten paljon jotkut meikkitaiteilijat käyttävät aikaa kasvoihin, jotka ovat tänäkin vuonna luoneet mitä ihmeellisimpiä juttuja. Täytyy sanoa, että respect vaan kaikille joilla riittää kärsivällisyys monimutkaisiin juttuihin.


Mikä sinä olit Halloweenina?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti