Winter Superbox kissoille 2018 | Zooplus


Moikka! Zooplussan Superbox on ollut nyt haetuin postaus blogissani joulukuun aikaan. Paketin sisältö muuttuu kuitenkin joka vuosi ja tällä kertaa Winter -paketti on 18-osainen. Se sisältää 7 x märkäruokaa, 4 x kuivaruokaa, 6 x herkkua ja lelusetin. Itse tykkään tosi paljon kaikenlaisista yllätyspaketeista ja on tosi mukavaa, että niitä on suunniteltu lemmikeillekkin. Tulee ehkä samalla kokeiltua jotain uutta mistä kissat tykkäisi, sen normaalin tilauksen sijaan.


Kissat pyöri heti innokkaana yllätyspaketin ympärillä. En ostanut pakettia kuitenkaan itselleni, vaan äitin kissoille. Olin juuri tekemässä tilausta Zooplussaan ja huomasin, että tämä olisi taas saatavilla.  Vinkkasin äitille, joka käski sitten tilata hänelle. Puhuttiin alustavasti, että ystäväni hankkisi minulle tämän boksin joululahjaksi. Omat kissat joutuvat siis odottamaan lähemmäs aattoa omaa osinkoaan. :D


Kuivaruuista Sanabelle on ainoastaan ennestään tuttu, mutta muita ei ole tullut kokeiltua. Meillä ei hirveästi nappuloita muutenkaan syödä, mutta ne toimii silloin tällöin välipalana. Sijaiskotikissat syö sitten enemmän, koska niiden ruokinta perustuu pitkälti lahjoituksien määrään ja laatuun. Märkäruuista tuttuja on Miamor, Gourmet ja Iams. Olin positiivisesti yllättynyt monen ennestään tuntemattoman tuotteen sisällöstä, koska niissä oli korkea lihaprosentti ja hyvin vähän ylimääräisiä sörsseleitä. 

Herkut oli puolestaan pettymys, koska niissä sitten oli mm. juustoa ja kasviperäisiä aineita. Onneksi sentään yhdestä tuotteesta 10% menee eläinten hyväntekeväisyyteen. En ole myöskään aikaisemmin kuullut tahnasta, joka lievittäisi kissan stressiä. Mihinköhän se mahtaa perustua? Lopuksi paketista löytyi vielä lelusetti, jossa on neljä erilaista lelua. :)


Hemmotteletko lemmikkiäsi jouluna?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti