Hessu ja Bianca saivat uudet kodit! | Alajärven Tassutiimi ry


Hessu oli sijaiskodissa 21.8.2018-8.12.2018
Bianca oli sijaiskodissa 9.11.2018-5.2.2019

Moro! Alajärveltä viime vuonna tulleet löytökissat ovat kummatkin omissa kodeissaan. :) Hessulle löytyi paikka ihan Oulun alueelta, mutta Bianca muutti Seinäjoelle asti. Minua ei pitkä välimatka haittaa, jos koti on kissalle oikeanlainen. Saatanhan itsekin joskus muuttaa pois Oulusta, joten ei ole järkeä ajatella siltä kantilta, että kissojen olisi asuttava lähellä. Ja onhan uusilla omistajillakin oikeus vaihtaa paikkakuntaa. :D Silloin jos on mahdollisuus, niin vierailen kissakodeissa myös luovutuksen jälkeenkin. Tässä taannoin kävin neljässä eri paikassa viikon aikana ja vein tuliaisia rakkaille lainalapsille!

Hessu pääsi kotiin, missä sillä odotti liuta kissakavereita. Alkuunhan uusi kissa pitää eristää, jos taloudessa on muitakin lemmikkejä. Uudet omistajat sai Höpö-Hesusta heti sänkykaverin, kuten se on täälläkin ollut. :D Hessulla saattoi mennä vähän maha sekaisin muutosta ja jännityksestä, mutta onneksi omistajat olivat näppäriä ja veivät sen eläinlääkäriin tarkistettavaksi. Pian mahatauti oli jo poissa ja tutustuminen uusiin lajitovereihin sekä ympäristöön alkoi. Hessumaisella tavalla!

Biancan käytöksestä huomasin sen, että se ei oikein kaipaa toisten karvakavereiden seuraa. Bibi oli taas toisaalta älyttömän innoissaan meidän ihmisten seurasta ja viettikin monia iltoja mahan päällä nukkuen, tv-sarjoja katsellen. Bibillä ilmaantui ikävä kyynelkanavan tulehdus sijaiskodissa olon aikana, mutta saimme sen eläinlääkärin silmävoiteella kuriin. Ja yllättävän nopeasti myös sopiva, lemmikki-vapaa koti löytyi, jotka rakastuivat Bibin persoonaan. Ps. Bibi ei siis ollutkaan tiineenä, vaikka Alajärven eläinlääkäri oli niin todennut. Ja sterilisaatioon mennessä meidän paikallinen eläinlääkäri huomasi, että tämähän tyttö oli jo leikattu. Kaikkea sitä. :D 

Täytyy sanoa, että on ollut ihan mahtavaa taas hoitaa upeita kissapersoonia ja tutustua sitä kautta uusiin ihmisiin. Olisipa meillä vaan enemmän tilaa eristää kissoja, niin voisi ottaa useamman kerralla. Yhdistykset kaipaavat ympäri Suomea uusia sijaiskoteja, joten suosittelen tarttumaan siihen, jos vaan mitenkään on mahdollisuus! 

Onnittelut
Hessu ja Bianca! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti