Suomen ympärivuotinen kissakriisi | Video


Moi! Nyt olisi ensimmäinen video eläinsuojelutyöstä tehty. Olen miettinyt tubettamista jo vuoden päivät, mutta en ollut varma siitä, että minkälaista sisältöä haluaisin tehdä. Vanhimmat lukijat saattaa muistaa, että tein aikoinaan kaikenlaisia haastevideoita ja dailyvlogeja, mutta huomasin aika pian, että se ei ollutkaan juttuni. Olen myös mainostarkoituksessa tehnyt paljon kissavideoita, että kotia etsivät kissat löytäisivät helpommin koteja. Eläinsuojelutyö on aina ollut aika suuri intohimo, joten miksipä en tullut ajatelleeksi sitä aiemmin? Suomalaisissa tubescenessä ei taida olla juuri eläinten puolestapuhujia, niin nyt täältä ruudun takaa löytyy ainakin yksi. Videot tulee jatkossa käsittelemään samaa aihetta ja ensimmäinen videoni on vain pintaraapaisu tähän hommaan. Mitäs tykkäsit?

2 kommenttia :

  1. Tää on kyllä aivan käsittämätön ongelma. En voi ymmärtää ihmisiä, jotka ei siruta tai leikkauta kissojaan, saati niitä idiootteja, jotka ottavat kesäkissoja tai muuten vain hylkäävät lemmikkinsä. Täytyy olla melkoinen luonnevamma, jos ei yhtään mieti, miten hyljätty eläin pärjää luonnossa talven yli. Harmillisesti tällaisia tyyppejä on paljon, toivottavasti koko ajan lisääntyvä tietoisuus saa jonkun silmät aukeamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, kun kesti vastata. Kissaemo pentueineen vienyt suurimman osan vapaa-ajasta. On se kyllä välillä niin rankkaa lukea netissä nuita juttuja, että mitä uskomattomimmista syistä kissoista luovutaan ja miten vähäinen se arvostus on muutenkin kissoja, tai ylipäätään eläimiä kohtaan. Paras tapa on vain yrittää kasvattaa tietoisuutta, puuttua ongelmiin ja auttaa silloin kun voi!

      Poista