Yeowww! kissanminttulelut - kissaraadin suosikki | Musti&Mirri


Yhteistyössä Musti ja Mirri

Yeowww! leluissa on luonnonmukaisesti viljeltyä kissanminttua, 
joka innostaa kissaa saalistustapaiseen käyttäytymiseen.

Moi! Saimme ihanan paketin, mikä sisälsi muutaman kissanminttulelun, banaanin ja sateenkaaren muodossa. Yeowww! tuotemerkki on meille ennestään tuttu. Olen aikaisemmin ostanut banaanin ja sardiinin, mutta ne ovat olleet niin kovassa käytössä, että ei niistä kyllä enää uudenveroisia saa. Kissat tykkää pestä, heitellä, potkia ja purra näitä leluja. Niiden päällä myös istutaan ja pyöritään huuruisissa olotiloissa. :D 


Omien persialaisten Felixin ja Simban reaktion jo tiesinkin, niin oli mukava nähdä mitä mieltä on sijaiskotikissat Lily ja Nuka. Lily alkoi oitis käpälöimään, kun sateenkaari lähestyi hänen turvapesäänsä. :D Siinä sitä iloa olikin useammaksi minuutiksi. Lilyn jälkeen oli Nukan vuoro, jonka silmät musteni oitis pyöreäksi palloiksi. Kissanminttulelua pyöriteltiin ahkerasti etu- ja takajalkojen välissä. 


Yeowww-kissanlelut on ehdottomia must-have leluja meidän taloudessa. Harvemmin tulee niin suuria reaktioita muista perinteisistä leluista. Sulkalelu tai muu ilmassa kulkeva lelu saa näiden lisäksi kissoihin aikalailla liikettä. Pienen leikkihetken jälkeen kissat vaipuvat sellaiseen kissanminttuhuumaan ja ottavat nokoset. :) Sateenkaaren ja banaanin lisäksi on olemassa mm. leppäkerttu, muita hedelmiä, sydän, sardiineja purkissa ja palloja.

Huonoina puolina pitäisin sitä, että huomasin varsinkin banaanilelun muuttuvan aikojen mittaan vihreäksi. Kissat pesee kangasta niin ahkerasti, että se kissanminttu ikään kuin puskee pintaan. Toinen juttu on tietenkin hinta. Kaikki lelut on yli viitisen euroa, hienoimmat yli kympin. 

Nämä lelut on kyllä oiva hemmottelu- tai synttärilahja kissalle! On mukavaa nähdä, kun lemmikki innostuu uusista asioista. Sisäkissalle on muutenkin tärkeää, että se ei nukkuisi vaan päivät pitkät, vaan sillä olisi paljon tekemistä sekä uusia kokemuksia. :)


Oletko kokeillut Yeowww-leluja?

3 kommenttia :

 1. Ihanaa miten innoissaan kissat on :D

  VastaaPoista
 2. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Jaipur Sightseeing Taxi  Regards

  Sameer

  VastaaPoista