All I want for Christmas... is You | Kysely

Moi! Tein teille pienen kollaasin siitä, mitä mahdollisesti voisin haluta jouluna lahjaksi. Tämä ei siis tarkota sitä, että minun on pakko saada kaikki! :D Heitin vaan omia ajatuksia esille, että mitä voisi mahdollisesti pyytää joulun alla. Ja tietäähän sen, että "tontut" alkavat jo pian kyselemään mitä se pikku-mella haluaa joululahjaksi, niin pakko kai sitä on alkaa miettimään. :) Yritin rajata aiheeksi "realistiset lahjat", mutta no tiedä tuota... Kerron tarkemmin lahjatoiveista kuvan jälkeen!


Ensimmäinen rivi: lahjatoiveena olisi Cosmopolitan lehti vaikka vuodeksi eteenpäin, koska minulla ei ole tällä hetkellä mitään tilauslehtiä tulossa. Olisi mukava pitkästä aikaa odottaa jotain muutakin postista kuin niitä Ebay tilauksia... Deborah Lippmann (Across the Universe) kynsilakka on kummitellut mielessäni jo jonkin aikaa, ajattelin ehkä tilata sen kuitenkin itse. Sagaform martinilasit, tämä on hyvä lahjatoive.

Toinen rivi: Lahjakortti tai useampi eri liikkeisiin. Ei sillä ole oikeastaan niin väliä onko se vaateliike, koruliike, sekatavarakauppa tai vaikka mikä tahansa muu (ainahan jotain kivaa löytyy). Rahaa, rahaa, rahaa. Nina Ricci hajuvesi, se on vaan niin ihanan tuoksuinen. Joskus aikaisemmin käytin loppuun entisen.

Kolmannes rivi: Leopardisetti tai vaikka ihan joku (karvainen) versio sängynpäällisenä. The Walking Dead tuotantokaudet. On se joo vähän pelottava, mutta en minä sitä yksin katsoisikaan. :) Älypuhelin tai joku muu... minun vanha kännykkä alkaa sekoilla ja tarvitsisin uuden. Astioita tai ihan mitä vaan, koska minullahan on muutto ensi kesänä eri paikkakunnalle Tuomon kanssa. 

Mitä teidän toivelistalla on jouluksi? ♥

18 kommenttia :

 1. Täti kyseli viikko sitten multa joululahjatoiveita, enkä osannut sanoa mitään ! Enkä oikeen vieläkään osaa keksiä toiveita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) Mutta auttaisikohan sinua tällainen samantapainen eli etsisit kivoja kuvia vaikka netistä? Tai ihan vaikka pysähtyisit tunniksi miettimään ja ajattelemaan, että mikä olisi oikein kiva joululahja. Sitten niitä alkaa putkahtelemaan ja kaikki kannattaa jollain tavalla tietysti kirjoittaa ylös. :D

   Poista
 2. Jumpsuit
  rahaa
  uus luuri
  Siinä ehkä tärkeimmät :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... aika jännä muuten tuo jumpsuit "aikuisten potkupuku". En tiedä miten yleistä se on nykyään nuorilla, että omistaako jo kaikki sellaisen. :D Minä en... ainakaan vielä.

   Poista
  2. Sehän on tosi yleinen mutta itse en ainakaan julkisesti käyttäisi vaan ihan kotiasuna :) mutta ne on ihan mielettömän kalliita!

   Poista
 3. Tämän joulun lahja on jo saatu! ;) terveisin: joulun ja uudenvuoden postaukset tulee ulkomailta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä oot jo ollut ripeä ja nopea vaikkei olla vielä edes joulukuussa! Haha. :DD

   Poista
 4. Kivoja lahjatoiveita! :-) Nuo martinilasit on kyllä ihanat ♥ Tekis kyllä itekki mieli väsäillä tämmönen toivelista, kunhan kerkeäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällainen kollaasin tapainen auttoi minuakin selkeyttämään ajatuksiani joululahjoista. Eli kannattaa ja vielä kerkeää hyvinkin tehdä ennen joulua! :D

   Ja nuo martinilasit, ne on ties kuinka kauan ollut jo toivelistalla... Hmm, jospa tänä jouluna sitten joku kivasti ostais ne mulle. :)

   Poista
 5. Mietin ite just et pitää tehä tällänen postaus :D Ihania noi martinilasit <3

  VastaaPoista
 6. Ihania noi kaikki :) Mullakin löytyy hajuvettä, kynsilakkoja, rahaa, kapselikahvinkeitin ja vaikka mitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Noniin, tekisit blogisi puolellekin toivelista -postauksen? :)

   Poista
  2. Kyllä :) Täytyy tehdä :)

   Poista
 7. joulupukin pikku apulainen kertoo viestin eteenpäin! :D haha

  VastaaPoista