Luukku 24 | Talon jouluinen esittely

Luukku 24 (24.12.2012)


Luukusta viimeistä kertaa... TALON JOULUINEN ESITTELY! Olen jouluaattona oikein ihanassa tunnelmassa kuvannut meidän jouluisia juttuja ja tiloja. Mm. keittiötä, eteistä, vessaa ja vähän omaa huonettanikin. Muut huoneet jätin pois kuvasta, koska meillä on pieni remontti tässä menossa vielä joulun alla. Jospa saatte vähän ideaa siitä, miten meillä joulu on siis vietetty ja minkälaisissa tunnelmissa. Toivottavasti teidänkin joulunne on ollut täynnä lämpöä ja yllätyksiä! ♥

  Misu toivottelee hyviä jouluja kaikille ja seuraavalla kerralla luvassa lahjapostaus!

Pidittekö viimeisestä luukusta 24? 

14 kommenttia :

 1. Onpa kivan jouluinen koti teillä:) meilläkin aika paljon laitettu joulukoristeita (äiti varmaan täyttäis koko talon joulujutuilla jos iskä ei pistäis vastaan:D)
  Hyvää joulu myös Misu kisulle:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva nähdä kuvia myös teidän joulusta! :)) Haha, voi kyllä se loi sen jouluisan tunnelman vihdoin jo omaan mieleenkin kun sai kaikenlaista herkkua syödä ja kuvata juurikin noita koristeita!
   Misu oli aivan puhki tontun virastaan tänään ja varmasti mennyt jo jouluhorrokseen takan ääreen... no ei nyt sentään. :D

   Poista
 2. Hih, kivalta näyttää teidän jouluinen talo ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kovin tyytyväinen myös itsekin ottamiini kuviin. Yllättävää. :D

   Poista
 3. Onpa kivan näköistä ! Ihan tulee joulumielelle pelkistä kuvista ! :) Meillä ei äidillä ole mitään jouluista täällä, poikkeuksellisesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, kun sanoit noin! :)) No mut, ens kerralla sitten?

   Poista
 4. kivalta näytti ,ja ihanaa joulua teille koko perheelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Kiitoksia paljon ja Misulta hirveästi terkkuja!

   Poista
 5. Oi miten ihanan näköistä! :) meillä noi joulukoristeet rajoittuu joulukuuseen ja samoihin pöytäliinoihin mitkä teilläkin on. :) Kynttilöitä poltellaan kyllä enemmän kuin muuten :D Ihanaa joulun aikaa sulle! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin parhaani saada joulun tunnelmaa kuviin! :D Ja toi pöytäliina onkin tosi kaunis. :) Sinulle myös samoin iloista joulun aikaa!

   Poista
 6. Ihanat kuusenkoristeet! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Eikös olekkin, äiti on selvästi kuunnellut tai tietää toiveeni koristeiden väriin nähden! :)

   Poista