NEON PINK | Päivän asu

Moi moi! Viikko on mennyt taas nopeasti, sillä pieni joululomakin vasta loppui ja nyt ollaan menossa jo uuteen vuoteen! Ihana juttu! Se nimittäin tarkoittaa sitä, että vuosi 2013 tulee olemaan täynnä todella paljon muutoksia nykyiseen tilanteeseen verrattuna. Huimaa. Kävin joulun jälkeisillä pikkuostoksilla kaupungissa, mutta eihän siellä oikein päässyt liikkumaan väenpaljouden takia. Nappasin mukaani kuitenkin tällaisen soman, värikkään, pehmeän (neon)pinkin neuleen! ♥ Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ainiin, kuvaajana toimi Tuomo. Ja jes, tällä kertaa ne kuvat kuitenkin onnistui!

Neule, hinta 9,95 € H&M | Xoxo-koru, lahja Eekulta | Korvikset, kirppis

 Viikonloput ja uuden vuoden odotukset!

10 kommenttia :

 1. ethän ota tätä pahalla ja loukkaannu, koska tämä ei ole millään tavalla haukkumista vaan oma mielipiteeni. sulla vois olla (huom. voisi vain) vähän tummemmat kulmakarvat, koska sun hiukset on tummat niin näyttää hassulta kun kulmat on tosi vaaleet ja hiukset tummat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään ota. :) Mutta kuten rakas meikkiguruni Michelle Phan on sanonut, että kulmakarvojen pitäisi aina olla 3 astetta vaaleammat, jos on tummat hiukset ja 3 astetta tummemmat, jos on vaaleat hiukset. ;)

   Poista
 2. kiva pusero ja ihana että mun ostama koru on päässyt käyttöön =) muuttelit hieman banneria ,ihana niinku aina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki, kiitos siitä korusta vielä! :) Muuttelin joo, mutta ajattelin kuitenkin - et tuo pohja on just sellainen tasapainoinen ja sopiva mun blogiin. Joten kuvat pelkästään muuttuu. :P

   Poista
 3. ihana asu, tollanen pirtee :) ja toi koru on sulle ihan täydellinen! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Made for me, hih! :-) kieltämättä ihana koru vaikkei olekaan hopea. Ajattelin vielä käydä hakemassa tuosta neuleestaa sen neonkeltaisen version. Ihanan mallinen ku on!

   Poista
 4. Ihana tuo neule :) Kauniina oot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään! Tiesin, että M-koko oli hyvä valita niin se pysyy väljänä ja rentona. Plussaa puolipitkät hihat! Rakastuin. :D

   Poista