Wanha blogi! | Osa 2

... Ja vanhan osoitteen kuvien, tekstin ja tarinan jakaminen jatkuu! Jos et nähnyt ensimmäistä osaa, niin pääset sinne seuraavasta linkistä.


Ikimuistoisia hetkiä ammattikoulusta...

Opinnäytetyöni, sarjakuva. Sain arvosanaksi kiitettävän. Toukokuu
Luomani "Matrix" maailma, joka kuvaa media-assistenttia. Kuvassa koulukaverini.
Liittyi 10 valokuvan sarjaan "Pimeästä valoon", jossa jokaisessa pilkahti sydän.
Sukkalappu, minkä tein viimeisenä päivänä Jyväskylän Taitajakisoissa.
"Tässä olisi minun kohokohtiani 3 vuoden opiskeluistani ja tikulla olisi vielä paljon paljon enemmänkin... En olisi ikinä uskonut saavuttavani näin paljon tällä alalla. Tein oman sarjakuvan, sain kunniamaininnan SakuStars-kisoissa, Kulttuurialan esitteeni meni julkiseen levitykseen, Taitajakisat 2012 osallistuminen... Olen aina ollut sitä mieltä, että tämä on minun alani ja tulee aina olemaan työelämässäkin."

Misu esiintyi myös "Photo of the day" haasteessa. Toukokuu
Kun valmistuin kesäkuussa 2012...


"Sain uuden kameran lahjaksi, Nikon D3100. Nyt laatu paranee kuvien puolesta blogissakin. Oli ihana päivä meille valmistuneille, vaikka vähän satoikin majalla. Kiitos kaikille myös ihanista lahjoista, niitä tuli kummallekkin minulle ja Tuomolle yhteisiä sekä erikseen! Rahasummakin oli sellainen, että voin viimein ilmoittaututua autokouluun. Kiitos vielä kaikille muistaneille!"

Kesällä innostuin kuvailemaan kaikkea ja kaikkia uuden kameran myötä. Kesäkuu
Zeepra-kuvioiset shortsit. Ihan lempparit! Kesäkuu
 Töiden puolesta 4H Dogsitter..."Minulle annettiin hoidettavaksi tämä vaalea labradorinnoutajan pentu yhdeksi päiväksi. Meillä oli erittäin mukavaa yhdessä. Pentu tottelee ja tulee luokse, kun sitä käsketään tai puhalletaan pilliin. Hampaansa se upotti joko minuun tai pehmoleluun (auts), välillä oli otettava päiväunet ja se nukkuikin ihan sylissä sohvalla... Ulkoilu onnistui ilman hihnaa ja kävimme peräti kolmesti hyppimässä ulkona. Aika meni kuitenkin todella nopeasti ja sitten oli jo lähdettävä."


"Haikein mielin jäin katsomaan, kun omistaja haki kaveljeerikoiransa kotiin. 4 upean päivän jälkeen, minkä koiran kanssa vietin. Käytiin uimassa järvessä, tutustuttiin muihin ulkoiluttajiin, leikittiin, retuutettiin leluja ja nukuimme yhdessä. Fiilikset ja ajatukset ovat aivan erilaisia koiran seurassa verrattuna kissaan. Onneksi omistaja soittaa minulle seuraavan kerran suoraan, kun hän tarvitsee dogsitteriä! Jes! Toivottavasti näemme taas pian!"

Juhannuskynnet kukkapenkissä. Kesäkuu
 Tulossa myös viimeinen osa 3...

6 kommenttia :

 1. Lähetin sähköpostia.

  //Sakke

  VastaaPoista
 2. Voi ihania koiria!(: Nyt tuli koiranpentukuume, vaikka meidän vauva onkin vasta n. 10kk:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin! ;D Käyn tällä hetkellä lenkittämässä sellaista sekarotuista koiraa. Pitää muistaa ottaa kamera mukaan. Mulle ei kyllä kumma iske koiranpentukuumetta... kissakuume sitäkin kovempi. :D Teijän vauva on niin nuori!

   Poista
 3. Oi ihania noi koiruudet :) miten suloisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Ihania, Viliä onkin kova ikävä! Soittaisipa omistaja, että voisin nähdä sitä taas. :)

   Poista