Keväinen minttu | Päivän asu


Moips! Aurinko paistoi tänään ihanasti, kun lähdimme aamupäivällä huristelemaan Tuomon kanssa kohti kaupunkia. Matkalle lähti mukaan myös uudet musiikit soittolistaltani ja hyvä fiilis! Kaupan kautta piti hakea vielä energiajuomaa, sipsiä ja keksiä. Musiikki soi taustalla mukavasti ja keskustelimme perjantain suunnitelmista. 


Ensimmäinen pysähdys tehtiin Puuilossa, jossa on aika edulliset hinnat joten sieltä oli hyvä lähteä ennakoimaan. Päätarkoituksena oli etsiä tulevalle pojalle tarvikkeita. Oli kiipeilypuuta, kuljetuslaatikkoa ja valjaitakin. Mikään ei vaan miellyttäny silmää, kun olivat jotenkin hmm... turhan koristeellisia. Tuomo eksyi jonnekin autopuolelle ja katseli jotain polttimoita. Minä luikasin siitä sisustuspuolelle ihmettelemään, mutta ostokset jäivät vähäisiksi kummallakin.

Suuntasimme sitten Eläintarvikeliikkeeseen, jossa yhdessä huoneessa käymme aina ensimmäisenä äidinkin kanssa tsekkaamassa onko siellä uusia jyrsijöitä. On siellä tarantelloja ja käärmeitäkin. Ei ollut pupuja tällä kertaa, joten rupesin sitten kiertelemään kauppaa siinä toivossa, että alan jo ostamaankin jotain. Pyysin kauniisti myyjää, että osaisiko hän neuvoa minulle missä on mitäkin tarjolla.

... ostoslistalta kaiken kaikkiaan mukaan lähti: kuljetuskoppa, hiekka-astia, ruokakuppi, valjaat, lelu, karsta, tiheä & harvakampa, shampoo & hoitoaine ja jotakin muuta? 

Tämän jälkeen käytiin vielä parissa muussa kaupassa ja H&Mltä lähti kuvan neule 9,95 sekä huivi 9,95. Tuomo sanoi aluksi, että se ei voi ottaa "päivän asua", koska mä huijaan ja mulla ei ole koko päivää ollut nuita päällä. Mua nauratti!

Pidättekö kevään väreistä?

22 kommenttia :

 1. ihana neule :3 Tykkään ihan himona tuosta väristä ! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin just tuon tyyppisiä neuleita kaikissa maailman väreissä. ^.^ Mut joo kieltämättä toi kevään vihreä on upea pitsipaidoissa, huppareissa ja neuleissa. :)

   Poista
 2. haha nauratti tuo tuomon päivän asu juttu :D Ja kiva asukokonaisuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se oli ihan fiksusti huomautettu! Ja kiitos. :)

   Poista
 3. mistä oot ostanu noi housut? ihan sikakivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Seppälästä noi korkeevyötäröiset! Hinta pyöri 40 euron paikkeilla ja siellä oli toiset vähän saman tyyppiset isoilla kultasilla napeilla. :)

   Poista
 4. Kiva kokonaisuus! Hauska tuo päivän asu -kommentti :) Voisin hyvin kuvitella mun bf:n sanovan jotain vastaavaa.. Miehet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! :) On ne kyllä näppäriä aina mainitsemaan jostain tuollaisestakin tai muuten vaan voi vinoilla huvikseen, luulisin. :D

   Poista
 5. Kaunis mella <3 ihanat vaatteet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itse olet vain! :) Vaatteet kyllä tuo vähän piristystä arkeen. ^.^

   Poista
 6. Ihana asu & kaunis mella niinku aina.Myös tuomon kommentti nauratti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Eekku! :) Ja mieheni on aika fiksu. :D

   Poista
 7. Onhan tuossa päivän kuva -jutussa kieltämättä järkeä : DD Ja nuo housut ovat kivat ^^ Mie joskus melkeinpä vihasin kaikkia korkeavyötäröisiä housuja ja hameita (joidenkin päällä ne näyttivät mielestäni kivoilta, mutta ajattelin etten itse ikinä osta), mutta kuinkas kävikään, nykyään lempivaatteeni on eräs korkeavyötäröinen kellohameeni ja alkoi tehdä mieli etsiä jotkut korkeavyötäröiset housutkin, hups... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä! :D Ja kiitoksia, kyllä olen samaa mieltä. Ennen piti olla aina ne matalavyötäröiset eikä yhtään korkeemmat. Nykyään toivoisin, että kaikki farkkuni olisivat korkeavyötäröiset. Ei välttämättä nuinkaan korkeat kuin nuo, mutta näyttää kivalta kun paita on laitettu housujen sisään tai jotenkin puoliksi repsottaa sieltä. Kinkut piiloon, haha! :)

   Poista
 8. Ihanat housut! Pakko käydä heti tänään Seppälässä katsomassa, jos siellä olisi vastaavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihanat, kun ne ei ole farkkua vaan sellaset hyvän tuntuiset ja joustavat. Taitavat olla sitä uusinta mallistoa, niin varmasti löytyy. :) Vaihtoehtona myös vähän eri kankaalla kultaisten nappien kanssa. ;D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Jep, ne on Seppälästä ja niiiiiiin ihanat! :)

   Poista