Yashiro Mart | Pikatiedotus

Moi! Ketä kiinnostaisi lähteä mukaan Yashiro Mart -tilaukseen? Yksi henkilö vielä mahtuu, olen yleensä ottanut itseni lisäksi 2 ettei homma mene vallan mahdottomaksi. Eli Fani on jo ilmoittautunut. Laittakaa kommenttia vaan tuohon osioon, niin julkaisen ne ja katson - kuka ensimmäisenä on kommentin laittanut. Muutkin jäävät sitten talteen tänne ketä voin myöhemminkin vaikka kysyä.

Olen aikaisemminkin tehnyt 2 tilausta Yashiro Martiin ja yritys on ihana yhteistyökumppanini. Aikaisemmat postaukset voit lukea täältä ja täältä.

Tarjolla pockyja ja muita suklaita, viinikumeja, tee-se-itse herkkuja ja paljon muuta.

12 kommenttia :

 1. Mie voisin ainaskin haluta mukkaa. Riippuen toki, millon tilausta oltais tekemässä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina eli huomenna tehdään tilaus! Sopiiko? :)

   Poista
 2. Jos teet tilausta joskus lähempänä toukokuuta, niin voisin sillon lähtee mukaan tilaukseen! Pojan synttärit toukokuun alussa, sinne ois kiva ostaa tuolta vähän erilaisempia herkkuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, minäpä ilmoittelen jos oon silloin tekemässä tilausta! :)

   Poista
 3. Mä voisin kyl olla kiinnostunu :) Riippuu tosin koska oisit tilausta tekemässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina teen tilauksen, jos neeaeveliina ei lähde mukaan niin sinä voit päästä. Jos se tietenkin sopii rahatilanteeseen! :)

   Poista
  2. Tietenki unohdin tän :/ joko tilaus lähti?

   Poista
  3. Joo, valitettavasti kukaan ei vastannut mitään ja ajattelin ettette olleet kumpikaan kiinnostuneita loppujen lopuksi niin tilaus lähti kahdelleen Fanin kanssa. :D

   Tällä kertaa kävi näin, mutta ensi kerralla ilmoitan viikkoa ennen tilausta, että oma vika kun niin myöhään pistin tiedotteen! :( :)

   Poista
  4. Jos voit vaikka laittaa mulle sähköpostia kun oisit laittamas tilausta ni ei mee multa taas ohi :D sannahmlinen@gmail.com

   Poista
  5. Haha! Joo, toivottavasti muistan vilkaista tätä sitten! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jee, odottelen vielä vastausta tytöiltä et kumpi lähtee! :)

   Poista