Maaliskuun merkittävimmät | 2013


Kuukauden ihastukset ja käytetyimmät:
Kuukauden Cosmopolitan luonnollisesti. Lisäksi hankkimani uusi neonpinkki paita, oikein kuvittelin kesällä sitä legginssien kanssa! Jo nyt on kuitenkin paljon tullut sitä käytettyä, koska se on vaan niin ihanan pirteän värinen. Lisäksi Eekulta saamat glitteriset ruusukorvikset, jossa vivahtaa kahta väriä. Kuukauden käytetyimmät korviksien suhteen. Huiveja ei ole nyt tällä kertaa, kun maaliskuu on mennyt aikalailla ilman niitä. Ja UUSI Maybelline The Rocket -ripsiväri, upea, loistava, mahtava, paras! 

Kuukauden herkuttelut:
Jos saisin päättää mitä söisin loppuelämäni, niin se olisi tuo tonnikalafetapasta. Aivan törkeän hyvää ja helppo valmistaa. Ollaan laitettu sitä myös yhdessä Tuomonkin kanssa kerran. :) Äitin tekemä mustikkapiirakka, mikä kulkee nimellä mamman marjapiirakka. Maukasta ja tykkään eniten reunuksista, haha! Ei pidä myöskään unohtaa sitä taannoista tilausta Yashiro Martiin, yllätyin taas positiivisesti japanilaisista herkuista.


Kuukauden ikimuistoisimmat:
Ensimmäinen ikioma livboxini, eli maaliskuun paketti. Sisälsi ihanaa luonnonkosmetiikkaa, eye liner onkin ollut jo kauemmin käytössä. Ja THE LION BOY, SIMBA! Voinko sanoa, että ehkä kuukauden jutuista se kaikkein tärkein ikinä, vaikka mitä tulee olemaan. Simba, joka valloitti kotimme ja kaikkien sydämet 17.3 eli tasan kaksi viikkoa sitten. Vieressä kuvassa myös Simban ihana emo LITTLE MISS LOVER, JASMINE. Simballe tulee muuten samanlaiset silmät kuin emollakin on. 

Mitä piditte maaliskuun merkittävimmistä?

10 kommenttia :

 1. Voihan pikkukissa simba <3

  Ai olisitko kiinnostunut tekemään tosta ripsarista jonkun näköstä postausta, koska oon hirveen kiinnostunut siittä mutta haluaisin vähän nähä tuloksia ja kuulla mielipiteitä.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, tuotetestausta siis haluat, että tulisi? Sopii, otanpas kuvia tässä joku päivä - niin näet vähän tuloksia muuhun verrattuna. :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja ihanaa kun mun korvikset oli päässy mukaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Maaliskuun jutuissa oli kyllä vähän nuita kuvia, mutta katsoo mitä huhtikuu tuo tullessaan. Ja ihanat ruusukorvikset on! :D

   Poista
  2. laitoin sulle sähköpostiin kuvia niistä toisista rusettikorviksista

   Poista
  3. Ok! Tsekkailen huomenna paremmalla ajalla. :)

   Poista
 3. Nää on kivoja postauksia tykkään :)

  Mekin ollaan hankkimassa kissa meille <3 ihan maatiaiskissaa ollaan mietitty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, arvostan et näistäkin pidetään! :)

   Hei, mutta ONNEKSI OLKOON! :) Kissa kuin kissa, kaikki yhtä ihania! Toivottavasti kuvia sitten paljon. <3

   Poista
 4. Mun pitäisi myös hankkia tuo ripsari on kuulemma paljon kehuttu hyväksi! :) simba sydänten valloittaja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mä teen siitä vielä arvostelua tässä joku päivä. :) Mut voin sanoo, aivan mahtava. :D

   Poista