Päivä kissojen kanssa | Samsung Galaxy S3


Heips! Pitääkin sanoa näin aluksi, että tämä postaus jäi tähän pitkäksi aikaa vain odottamaan tekstiä... Telkkarista tuli tässä välissä nimittäin Kiehtova maailma - Kissanaisen kiertue osa 2! Siinä oli kiehtovia asioita pohdittu ja nykymaailmaa sekä kissojen historiaa. Suosittelen katsomaan, jos on mahdollisuus. :) Nyt siihen itse aiheeseen, eli vietin aurinkoisen päivän kissojen kanssa. Toki korjatakseni, että päivä vain poikkesi vähän niistä kaikista muista päivistä mitä vietän kissojen kanssa.Simba ja Misu pääsivät oikeastaan ensimmäistä kertaa talven jälkeen ulos ihan pidemmäksi aikaa! ...Simbahan tulikin toki vasta tänä vuonna meille, mutta siksi se olikin sille niin kovin jännittävää olla ulkona. Aurinko paistoi lämpimästi pihaamme ja tuulikin ihanasti. 

Istuimme ja ihmettelimme varmaan sellaisen tunnin verran siinä ulkona ja kissat kuunteli lähinnä lintujen sirkutusta. Voin sanoa, että olipa piristävää istua vaan kuistilla ja katsoa - kun Simba ja Misu välillä olivat vaan aloillaan ja sitten painelivat menemään ruohikolla nuuskuttaen. Mahtava päivä! Suuret kiitokset sinikilpikonnalle (kiitos myös ihanasta kortista ja kynsitarroista), jolta sain hänen kissansa Jaden vanhat valjaat omaan käyttöön pientä maksua vastaan. Kyseessä ovat siis Vänttisen valjaat eli poikkeavat normaaleista kissojen valjaista hieman. Simballe tosin oli ihan sama mitkä minä sille päälle pistin, kunhan pääsi ulos ihmettelemään luontoa!

Kissanaiset huutakaa hep!

23 kommenttia :

 1. HEP! Niin söpöjä kisuja sulla! Tahtoisin kissanpennun mut äiti on allerginen :/ Muuten meillä ois varmaan talo täynnä kissoja ja koiria kun äitikin on eläinrakas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allergiat on erittäin harmillisia! :(

   Poista
 2. Ihania kuvia ja varmasti kisut nautti.Voi niitä aikoja ku viel oli nippe se niin ootti aina kesälomaa mummolaan ku sai olla pitemmän aikaa ulkona about 10-15 tuntia se oli siel aina =)Aamulla suurin piirtein 4-5 mais jo odotti et eikö pääsis ulos.Toki käytin täällä kotona tuolla parvekkeella kun ei muuten oikein voinu nautti se siitäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Nippe! <3 Oliko se mummolassa vapaana ihan ulkona vai jonkun narun päässä? Ja kyllä ne on suht sopeutuvaisia ympäristöön. Onhan se tuolle Simballekkin iso muutos täältä meidän isolta etu- ja takapiha-mahdollisuudelta johonkin kaksioon, jossa saattaapi olla vain pieni parveke. Mut jos on rauhallista ympäristö, niin mikä ettei ihan ulkonakin pihalla. :)

   Poista
  2. Ihan valajaissa käytin ulkona,täällä ei kyl rauhallista ole =)Mummolassa oli myös valjaissa mutta pitkällä juoksunarulla ja aina kävin välillä kattoon et on kaikki kunnossa ja vettä ym =)

   Poista
  3. Aaa! Semmonen juoksunarun tapainen onkin hyvä. :)

   Poista
 3. Näyttääpäs Simba tomeralta uusissa valjaissa. ♥ Haisteliko Simba ja Misu muuten valjaita? Kun ne varmaan tuoksu ihan vieraalle kissalle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne, vaikka odotin jotain reaktiota! :D Laitoin vaan ne valjaat Simban päälle ja mentiin ulos Misun seuraan. Ei se niitä tajunnu tai ruvennu ihmettelemään mitenkään. :) Misukin vaan nuuskutteli muita juttuja!

   Poista
 4. Miekin oon kattonut tuosta kissaohjelmasta molemmat osat, oli kyllä mielenkiintoinen : )

  Ulkoillut olen myös jonkun verran kissan kanssa, Elsa on hassu kun sitä ei edes sade haittaa o.o Oli maanantaina jännää kun se ei ollut pariin päivään päässyt ulos (satutti toisen takajalkansa johonkin) ja sillä välin suurin osa lumesta oli hävinnyt, joten oli paljon uutta tutkittavaa pihalla ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikki ne sirkuskissat, värilliset irtokynnet, leijonanharjaturkki, kissojen asusteet ja huh mitä lie?! :o

   Elsa on sitten niinsanotusti "mies eikä hiiri"! :D Ja ihanaa kun lumet häviää nyt niin nopeasti, sateessakin on puolensa.

   Poista
 5. Ai se on muuten vänttisen valjaat, ellei Arja ole uutta sukunimeä tässä ottanu? Pitkään mietin että kyllä on samannäköset ku Vänttiset.

  On ehkä maailman parhaatvaljaat! helppo laittaa meidänki pitkakarvoille päälle ilman että on sata mutkaa ja karvaa lenksujen välissä.

  Jos sitä itekkin lähtis ulkoilemaan seuraavana kivana päivänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Katkos taas iskeny kirjoittaessa. :D Näitä sattuu joskus, kiitos kun huomasit!

   :) Onhan noi siis ihan kivat, mutta tykkään kyllä yhtä paljon normivaljaistakin. Ja kun ei kissakaan huomannut edes eroa! Hyvää ja aurinkoista ulkoilupäivää sinne suuntaan vielä!

   Poista
 6. triplahep! Juu minäkin katsoin kyseisen ohjelman molemmat osat :3

  http://allunhullut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä! :) Mitä pidit siitä ohjelmasta, mitkä asiat jäi mieleen? :))

   Poista
  2. kakkososasta jäi mieleen se kissasirkus =^.^=

   Poista
 7. iiikk .. ihania karvakorvia molemmat .. <3 !

  VastaaPoista
 8. HEP :D

  meilläkin kisut haluaisivat ulos, mutta viimeksi kun ulkoiltiin, Misu istui pihan ainoan ampiaisen päälle ja siitä seurasi tappeluita ja kahden viion hermoloma mummolassa, joten en oikein uskalla enää viedä neitejä ulos. lisäksi Helmi on kovin säikky ja Hely saa hepuleita pihalla.
  ihana katsoa kuviasi ja nähdä kuinka herrat nauttivat auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :( Helkutin ampiaiset, niitä saa aina kesälläkin ninjailla. Veikkailen, että jos Simba sellaisen näkee niin haluaa varmasti heti tassujensa väliin! Asutko kaupunkialueella vai missä?

   Hehe, kiva kuulla. :D Mulla taitaa taas olla vähän materiaalia kännykässä, joten voisin laittaa blogiinkin!

   Poista