Veljen ylioppilasjuhlat ja Vilman valmistujaiset


Heipodei! Lauantai (1.6.2013) oli pelkkää juhlaa kuten varmasti teillä muillakin tavalla tai toisella. Jotkut valmistuivat ylioppilaaksi ja jotkut saivat ammattinimikkeen. Myöhäiset onnittelut kaikille! 

Pikkuveljeni oli yksi näistä onnekkaista ylioppineista lakin omistajista ja aikataulu meni näin meidän (Tuomon ja minun) lauantain osalta:

- Heräsimme aamulla aikaisin Tuomon luota, suihkun kautta laittauduimme ja olimme jo meillä pari tuntia ennen juhlien alkua. Juhlat alkoivat siis kello 14.00!

- Pikkuveljestäni otin yksityiskuvat ennen juhlavieraiden saapumista paikalle. Tehtäväni oli siis olla juhlien "virallinen valokuvaaja" ja samalla vahdin, ettei Simba livistä ovesta muille maille.

- Simba oli pikkuveljeni lisäksi aikamoinen julkkis, koska monet sukulaiset eivät olleet nähneet sitä kuin vain kuvissa ja aina oli melkoinen ihmettely tietysti eniten lyhyessä kuonossa ja suurissa silmissä! :)


- Söimme aina välissä juhlaruokaa, kun oli mahdollista. 


- Kun kaikki vieraat olivat käyneet suunnilleen kello 18.00 mennessä, niin suunnittelimme lähtöä Tuomon kanssa toisiin juhliin eli parhaan ystäväni Vilman luokse!

- Joimme boolia ja söimme vielä ennenkuin kyyti tuli ja suunnistimme eräälle mökille, joka oli vuokrattu Vilman juhlia varten. Saavuimme perille vasta kello 20.00 aikaan.

- Mökki oli hieno ja ihastelimme sitä aikamme, kunnes oli taas ruoan vuoro! (valitettavasti ei ole kuvia niistä...) Istuimme isolla porukalla mökin terassille, jossa söimme, joimme boolia ja vaihdoimme kuulumisia! Illemmasta itikat alkoivat kiusata liikaa ja siirryimme sisätiloihin laulamaan Singstaria!


Mites teidän viikonloppu meni?

15 kommenttia :

 1. Mä en ollut kenenkään juhlissa. Olin lauantain vain auttamassa siskoani muutossa. Ei sen kummoisempi viikonloppu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi sisko sentään sai muuttoapua!

   Poista
 2. Oi sulla on toi persialainen nyt!? Ihanaaa, miten mä en olekaan sitä huomannut? :o Suloinen tapaus :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Haettiin Simba maaliskuussa ja siitä lähtien kissapostauksia on ollutkin varmaan joka toinen vähintään. XD

   Poista
 3. olin ihan vaan kotosalla =)olipas tutun näköiset leggarit ekassa kuvassa.Hienoja kuvia sinusta,simbasta ja tarjoilusta ym

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat leggarit on kyllä, tykkään paljon! Meinasin tänäänkin laittaa, mutta hävitin ne jonnekkin. :D Noh, jospa ne löytyy...

   Poista
 4. Itsetehdyt karjalanpiirakat :P

  Mä olin vaan bf:n kummipojan 2-v synttäreillä ja siskon ja sen pojan kanssa vauvauinnissa. Sen lisäksi (tai niiden takia) ajoin melkein tuhat kilsaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyviä karjalanpiirakoita, mummi teki! :) <3

   Hmm, eli kaikesta päätellen sullakin on ollut kiva viikonloppu vaikka matkaakin on vähän kertynyt! :D

   Poista
 5. Ei vitsit miten sulonen tuo teidän Simba on! ♥ Luin jokasen postauksen siitä ja noi videot on ihania :3 Saanko udella, et miltä kasvattajalta toi on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Simba on kyllä mahdottoman ihana luonteeltaan ja sydämen sulattaja. :)) Olisin neuvonut sinulle sivuston, missä oli ennen kuvia Simbasta ja hänen sisaruksistaan sekä emosta (jasminepaws.com), mutta se ei sivu ei ole enää toiminnassa. Varmaan tulee toimimaan, kun he suunnittelevat B-pentuetta joskus tulevaisuudessa! :P

   Poista
  2. Voin vinkata toisen kasvattajan nimeltä Anita Leppänen Facebookissa, hänellä on paljon albumeita kasvattamistaan persialaisista / exoticeista ja olin melkein vähällä saada sieltä kissan silloin aikoinaan, kun rupesin kyselemään persialaista tai exoticin pentua! :)

   Poista
  3. Aivan, eli ilmeisesti uusi kasvattaja? :) Joo Anitan tiedänkin, tosi nättejä ovat hänen kasvattinsa ja näyttelyissäki hyvin pärjänneitä.

   Mä vaan sen takia kyselin, et tossa Simban naamassa on jotakin tuntunnäköstä, että jos vaikka olis ollut jonkun tunteman kissalan kasvatti;)

   Poista
  4. Päättelisin niin, koska A-pentuetta Simba oli! :) Ja sittenhän voin sanoa, että Anitahan se alunperin minulle tätä kyseistä kasvattajaa suosittelikin. Ja onneksi, Simbaa parempaa en osaisi kuvitellakkaan (hah!)

   Poista
 6. ♥ onnea vielä veljellesi! Oot ollu niin nättinä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Harmi, etten voinut laittaa veljestäni kuvaa tänne. :)

   Poista