Kesäkuun keskeisimmät | 2013


Jep, teknisistä syistä tämä postaus myöhästyi melkein kaksi viikkoa, pahoittelen häiriötä...

Kuukauden kohokohdat:
Olette varmaan lukeneetkin jo aikaisimmista postauksista, että minulla ja Tuomolla on siis muutto edessä! Paljon on suunnitelmia tulevaisuudelle ja tämä yhteenmuutto jännittää kovasti. Haluaisin jo Ikeaankin. Sitten toinen kohokohta oli kesäkuussa hius- ja meikkihaaste Vilman kanssa. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpinä... veljen ylioppilasjuhlat jossa Simba hurmasi kaikki ystävät ja sukulaiset!


Kuukauden teemaviikko:
Viimeisestä osasta pääsette muihin postauksiin, jotka on linkitetty siihen.


Kuukauden mökkiherkut:
Mökillä juhannuksena tuli vähän herkuteltua kaikenlaista... tulista kanaa, fetasalaattia, parsaa, dippejä, sipsiä, keksiä, lettuja, suklaabanaania, kermapottuja, leipää. Om nom, päälle vähän limsaa, energiajuomaa ja muita virvokkeita!

Mikä oli kesäkuun kohokohta?

4 kommenttia :

 1. Millonko teillä oli nyt se muutto siis? :) elokuussako? :) kesäkuun kohokohta oli meillä hääpäivä :) meillä kun on kaks hääpäivää, maistraatti ja kirkko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutto on elokuussa! :D Tuomo vaan oli aika hölmösti järjestellyt kesätöistä lähdön... eli sillä on viimeinen viikko elokuussa siis vapaata. Että saa nähdä, miten me äidin kanssa ruvetaan jo muuttoa järjestelemään Ouluun päin. Ikeassakin pitäisi keretä käydä! :)

   Voi senkin suloinen hääpari! <3

   Poista