Kuulumisia ja kissoja | Kuka olen?


Helou! Kerron tässä taas vähän kuulumisia, että mitä elämässäni tapahtuu tällä hetkellä. :) Viimeksi kerroin syntymäpäivistä ja muutosta täällä. Juhlat on juhlittu ja aika taas palata arkeen! Muuttokin lähestyy niin kovaa vauhtia, sillä mehän alamme pakata kamppeita kasaan ensi kuussa. Äiti on ostellut silloin tällöin jotain pientä meille ja ylempänä kuvaa tuosta ihanasta kyltistä mikä lähtee matkaan! 

Tarina Misun lääkärikäynnistä...

Simba haistelee Misua eläinlääkärillä käynnin jälkeen, kummallinen haju ja miksi se nukkuu niin syvää unta?
Misulla oli eilen hampaanpoisto ja lähdettiin heti aamusta ajamaan kaupunkiin. Herra laitettiin koppiin ja turvavöihin, mutta voin sanoa ettei matka mennyt niinkuin oltaisi toivottu... Jos näin hienovaraisesti sanotaan, niin jouduttiin heti paikan päällä menemään vessaan puhdistamaan koppa ja kissa ennen varattua aikaa.

Odotellessamme vielä vastaanotolla, viereen istui nainen ja hänellä oli verkkolaukussa 15 viikkoinen norjalainen metsäkissa! Se oli niin suloinen! Juttelimme omistajan kanssa hieman niitä näitä ennen kuin vuoromme tuli.

Huoneeseen päästyämme äiti jutteli hieman eläinlääkärin kanssa. Aukaistiin koppa ja vilkaistiin hammasta, nainen antoi Misulle jo heti rauhoittavaa vai oliko se unilääkettä?

Parin tunnin päästä soitto tuli, vietettiin se väliaika kaupungilla. Hampaan poisto oli sujunut hyvin ja käytiin hakemassa kissa kotiin! Misu oli vähän pelottavan näköinen, kun sillä oli silmät auki koko matkan ajan eikä muuten reagoinut juuri mitenkään unilääkkeen takia.

Zzz...
Misu laitettiin huoneeseeni, että voisin tarkkailla sen heräämistä. Herra heräsikin muistaakseni tunnin sisällä kotia päästyään ja lähti kuumeisesti etsimään ruokaa... Se oli ihan käsittämätöntä, miten se näytti nälkäiseltä ja epätoivoisesti vaan etsi jotain syötävää. Ruokaa kun ei ihan heti saanut antaa...

Ruokaa sitten saatuaan Misu pyysi vaan koko ajan lisää, se kai halusi helpottaa vaan pahaa makua tai oloa suussaan - syömällä. 

Nyt rakkaamme on kuitenkin täysin kunnossa, vaikka enemmän kaipaa hellyyttä tällä hetkellä. Ei murise Simballekkaan, kuten teki aikaisemmin - kun oli vielä hammas kipeä. Kaikki siis hyvin, loppu! 

Nukkuvat Simban kanssa tällä hetkellä vierekkäin, välillä pitää herätä katsomaan onko pihapiirissä jotain uutta.
Olen tosi iloinen, että teitä lukijoitakin on uusia eksynyt (aina vähitellen) tänne blogin pariin! Se antaa taas uutta ponnistusta postauksien väkertämiseen! Nimimerkillä, on taas miljoona uutta ideaa ja asiaa mitä pitää julkaista ja käsitellä blogin puolella. Kiitos! 

8 kommenttia :

 1. ihana kyltti ja onneksi misulla nyt kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti tykkää ostella kaikkea tuollaista vanhan näköistä! :D

   Jep, Misu voi taas hyvin, vaikka kaikenlaista se on kokenutkin. <3

   Poista
 2. ihana Misu, mukava kuulla että olo on nyt parempi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamman tuiteli on niin seurustelevainen ja hellyydenkipeä koko ajan... ja nälkäinen! :3

   Poista
 3. Ihana tuo cattitude-taulu! :)

  Hyvä sattuma muuten, mun poikaystävällä oli myös eilen hampaanpoisto.. Eli meillä kummallakin on hoivattavana reppana jolla on yksi hammas vähemmän. :D

  Ja se on kyllä aika sydäntäsärkevää katsoa toisen nälkää, kun ei voi antaa ruokaa ennen kuin pieni on kunnolla tolpillaan.. :s Jadellakin oli suu selvästi vähän kipeä hammaskiven poiston jälkeen(piti suuta pikkusen auki), niin voin kuvitella miltä tuntuu kun on hammas poistettu. Sitten kun sitä ruokaa lopulta sai antaa niin se hotkittiin ennätysvauhtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! ;)

   Hahaa, onko miehesi ahminut ruokaa hampaanpoiston jälkeen kuin viimeistä päivää? Ei ainakaan mulla tulisi ekana mieleen ruveta syömään! :D

   Joo, se oli maailmanlopun ennusteita varmaan Misulle kun se ei ensinnäkään saanut syödä 12 tuntiin JO ennen hampaanpoistoa ja ei saanut ruokaa edes herättyään. Piti olla täysin valveilla ja virkeänä, että vasta sai ruokaa. :< Ja Misultakin otettiin vähäinen hammaskivi pois samassa yhteydessä.

   On se sydäntä raastavaa, kun lapsi haluaa ruokaa ja katsoo vaan pyöreillä silmillä pliiis.... <3 :)

   Poista
  2. Ei, se oikeastaan pelkäsi syödä ettei siihen koloseen jää jotain ruokaa.. :D

   Niinhän se on, pitkä aika kissalle olla syömättä. Mutta jos antaa ruokaa niin tulee helposti paha olo. Jadella kävi niin kun piti mennä korjailemaan sen tulehtunutta sterilointihaavaa, se oksensi aikaisemmin päivällä syödyt(jolloin ei vielä ell-käynnistä ollut tietoa) ruuat lekurin pöydälle. :D Ja mä sain tietty siivota ne.. :/

   Poista
  3. Nonni!

   Niin se on. Misu kärsi ne pahat olonsa jo matkalla eläinlääkärille kopissa. Onneksi oli vaihtopyyhkeet ja kaikki. Ja voi Jade poloinen! :< :)

   Poista