Mallikuvaukset | Misu


Hei! Voitte varmaan jo arvata mistä on kyse... Misukin sai omat mallikuvaukset! Sama taustakin, mutta eri ruusut. Tottakai Misun oli saatava omat mallikuvaukset, kun Simballakin oli täällä. Herra käyttäytyi vallan rauhallisesti koko kuvausten ajan eikä edes halunnut karata tuosta kuvauspaikalta. Muutaman yhteiskuvan otin vielä kissoista tämän päätteeksi, mutta ne julkaisen myöhemmin! 


Mitä mieltä Misun kuvista?

24 kommenttia :

 1. Voi kun Misu on niin suloinen! Pakko kyllä nyt oikeesti kokeilla meidän neidin kanssa tämmöstä kuvausta, nää sun kuvat on ollut niin kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, Misu on! :3 <3 Ja suosittelen! Kukatkin tuo kivasti ilmettä kuviin!

   Poista
 2. Voi Misuuuuu <3 :3 niin suloinen!

  VastaaPoista
 3. Vähänkö söpö! :) ihanat tappisilmät ja oranssit ruusut sopiikin misulle paljon paremmin ;) Tosi kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niin minustakin oranssit ruusut sopii! Aikaisemmassa oli tummanpunaisia ruusuja Simban kuvauksissa siis. :) <3 Kiitti!

   Poista
  2. Näin ton videon vasta nytten. Vähän hauska ja kun Simba halus leikkiä myös :D

   Poista
  3. Eikö se toiminu aiemmin vai? :( Haha! Niin tottakai Simbankin piti päästä mukaan. :D

   Poista
  4. Olisi toiminut varmasti, mutta en jaksa kännykän hitaalla netillä mitään katsella.

   Poista
 4. Misu on niin ihanan näköinen!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia hienosta kissasta! ♥

  VastaaPoista
 6. Musta on niin hassua kun Misu on poikakisu :'D Misu kuulostaa ihan tytön nimeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sehän on tytön nimi joo! Me saatiin se tyttökissana meille ja parin vuoden sisään tajuttiinkin, että sehän on poika! Ei vaan raaskittu vaihtaa enää nimeä, kun se oli jo tottunut siihen. Yksinkertainen syy ja nykyisin sitä ei enää edes ajattele, vaikka ulkopuolisista se voi olla tosi huvittavaa. :D <3

   Poista
 7. Ihania kuvia ... <3 Ja toi video :)! Terkkuja Misulle Ja Simballe <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misulla on kyllä tosi hauska tapa leikkiä! :D :3 Terkkuja takas. <3

   Poista
 8. Awwww, ihanaa, Misukin sai kuvaukset! Ompas se nätti ❤ Heheee, vähänkö Simba muuten näyttää isolta, kun se yrittää ottaa tota lelua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän Misu-herrankin saada komeita edustuskuvia! :) No joo, Simba on kasvanu jo ihan Misun mittoihin, mutta Misu taitaa silti viedä voiton painossa! :D

   Poista
 9. OOOO kissoja, kosmetiikkaa ja muuta tyttöhömppää, mä löysin uuden kivan blogin! :3 Mulla on meneillään aivan kamala kissakuume, eikä tälläset ainakaan auta asiaa, haha :D

  Jos teikäläistä kiinnostaa samanhenkinen blogi, niin toivotan sut tervetulleeksi http://not-another-mannequin.blogspot.fi/ <- Terveisin Jonna ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitoksia, ihanaa että olet sitä mieltä! :) Tervetuloa seuraamaan! :D Ja kissoista täällä tosiaan riittää juttuja, mutta on myös paljon sitä tyttöhömppääkin. ;)

   Ps. En normaalisti liity lukemaan, kun niin pyydetään... mutta sun blogi oli ihan kivan erilainen, niin jään seuraamaan! :)

   Poista