Marraskuun mukavimmat | 2013


Kuukauden jouluiset:
Talvea ja joulua varten olen hommaillut kaikenlaista... kuten ostanut pipoja useamman kuin pari! Tuli myös hankittua aivan ihana lempiprintilläni varustettu hartiahuivi! Lisäksi joulukuu on aivan nurkan takana, joten joulukalenteria olen luonnostellut. Tein joulukalenterin viime vuonnakin ja se oli hauskaa puuhaa, kun pääsi siihen jouluiseen tunnelmaan! Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä... joululahjarinki! En malta odottaa mitä saan neljältä muulta bloggaajalta joululahjaksi ja en malta odottaa, että he näkevät minun pakettini. :)Kuukauden muokkaukset:
Blogin ulkoasu sai täysin uuden ilmeen! Yleensä muutos on ollut hyvin pientä, kuten tekstien fontti tai värit, bannerin kuvien päivittäminen ja sivupalkkien uudelleen järjestäminen. Nyt kaikki muuttui melkein täysin ja värimaailma varsinkin kokonaan. Toivottavasti olette toipuneet järkytyksestä, kun prinsessamainen pinkki lähti ja tummaa leopardia pistin pöytään! :)


Kuukauden kissailut:
Onko ollut edes paljon kissapostauksia? No, todellakin! Ensinnäkin, Simba pääsi Suomen söpöin lemmikki -kisaan ja tuloksia odotellaan innokkaasti. :) Lisäksi Simbasta on tullut blogiin hauskoja Facebook -päivityksiä tässä kuussa ja myös Misu on vilahdellut viikonloppuisin blogissa. Choo Choo Cats -tuotteista oli asiaa, koska ne on vaan niin ihania! Agilitykurssi oli heti tämän kuukauden alussa ja se oli mielenkiintoinen kokemus! Ne jotka odottelevat agilitypäivityksiä, niin ikäväkseni on sanottava, että päivittelen asiasta ehkä vasta joulun jälkeen. Hyvää kannattaa odottaa! :)

Mitkä aiheet kiinnostaa teitä eniten?

10 kommenttia :

 1. Miekään en malta odottaa mitä lahjoja tulee muilta ja kiva jos pieni ylläri piristi =)
  Kortti oli kuin sulle tehty joten pakko hankinta kirpparilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mä oon aloittanut ja pakettien täyttämisen. Hyvissä ajoin siis! :) Vielä pitää muutamia juttuja etsiä! Mut on täs kyllä tosiaan aikaa paljon, kun sovittiin, että lähetetään ennen sitä 20. päivää vasta. :D

   Se oli ihana, kun se vielä kimalteli vaikkei kuvasta huomaa!

   Poista
  2. Juu olen mieki jo kasaillu ja muutamia juttuja puuttuu.Hoidan varmaan ens viikolla loput.Niinpä tosi kaunis kortti =)

   Poista
  3. Pitää itekki, kuhan veronpalautukset saapuu! :3

   Poista
 2. Mä odotan kyllä innolla sitä agilityjuttua! :)) ja tottakai lahjoja blogikavereilta! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! On nii paljo kaikkee, että aattelin et parempi joulun jälkeen tehä se postaus. :D Ja kun on vielä juttuja tulossa postissa! Lahjatki alkaa edistymään, mutta vielä puuttuu asioita. :)

   Poista
 3. lahjat blogikavereilta kiinnostaa kovasti , kun tykkään lukea ja kattoa kaikkia haalintoja , ostosten esittelyjä .. toki myös tuo agility kiinnostaa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kun vastasit! :3 Yllätykset on kivoja ja lahjojen antaminen myös! :) Ja agilityä onkin sitten joulun jälkeen melkein heti, luulisin. :D

   Poista
 4. Marraskuussa oli kyllä paljon kaikkea mukavaa! :) hyvää malttaa aina odottaa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Hih! No kyllä sitä aina kaikenlaista tapahtuu ja projekteja riittää! <3

   Poista