Syntymäpäivä- ja joululahja | Luukku 15


Luukku 15! Ihana ihana paketti saapui minulle jo alkuviikosta ja en ollut ihan varma milloin avaisin sen. :) Kyseessä on siis erään lukijan, Janitan lähettämä paketti! Paketin sisällön tiesin jo sähköpostin välityksellä ja siellä olisi syntymäpäivälahja Simballe sekä joululahja meille yhteisesti. Aamulla päätin sen nyt avata ja sisältö oli valtava! Paljon herkkuja Simballe, joka päätti jakaa ne myös Misun kanssa.  

Kissakortti, pientä namia minulle, kahta erilaista lihatikkua (Whiskas Simban lempparia) ja Sheba -märkäruokaa!
"Mmm, minkähän makuinen tämä ruoka on?"
"Mmm, tämän maun minä ainakin tiedän!"
"Niin hyvää kastiketta!"
"Niin hyviä ruokapaloja!"
Paketissa on siis vielä joululahjoja ja korttikin kirjoitettu erikseen! Niiden sisältö paljastuu jouluna ja en malta odottaa. :) Ihastelin muuten tosi kauan tuota itse postipakettia, koska se oli kauniin punainen ja siihen oli teipattu sydänteippiä ja hopeaa teippiä reunoihin. Arvostan yksityiskohtia! 


Käykää katsomassa Janitan blogi, jossa on toinen toistaan kauniimpaa kynsitaidetta. Olen aina ihan ulalla, että miten joillakin on noin kauniit kynnet ja ne on aina niin siististi lakattu. Lisäksi vielä ideoita riittää ja näistä huomaa ettei tarvitse olla edes pitkät kynnet tehdäkseen upeita koristeluja. 

Kiitos Janita sinulle, että halusit muistaa Simbaa ja minua lähettämällä ihanan suloisen paketin! Me jännitetään vielä jouluaattoon nuita muita lahjoja. :)

Lähetättekö paljon kortteja ja lahjoja postissa?

12 kommenttia :

 1. Nää kissat on mahtavia.<3 Tulee niin kova ikävä kaikkia edesmenneitä katteja. Ei sitä voi kuin toinen kissahullu ymmärtää mikä noissa viehättää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Anu! :3 Harvoin sitä ulkopuoliset ymmärtää, mikä kissoissa niin viehättää ja varmaan siksi mulle tulee välillä kommenttia siitä, että liikaa kissajuttuja... :D

   Poista
 2. Odotan jännityksellä mitä lahjoista paljastuu =)
  Tietty odotan viel että pääse avaan meän lahjarinki paketteja ja toivottavasti loputki tulee pian.Ootko ite saanu jo kaikilta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa aattoon! :D Ja joo mulle on tullu kaikkien paitsi Fanin paketti joululahjarinkiläisistä ja sen lisäksi on tulossa vielä yksi paketti toiselta bloggaajalta. :)

   Poista
 3. Hahaa, sullakin nuuskutuskuvia! :D Samastako kupista Simba ja Misu söivät vuorotellen? Jos mä antaisin yhdellä lautasella jotain niin siellä olisi kummatkin samaan aikaan ettei varmasti jää ilman.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai perus! :D Joo Misu sai tämän kerran syödä Simba kupista jämät, koska muutenhan sillä on tiukka ruokavalio tai siis tiettyä ruokaa saa vaan syödä. :)

   Vaikka Misu onkin tosi ruoan perään ja se käy aina yöllä tarkistamassa munkin huoneen, että onko siellä muroja tai jotain lattialla... niin kuitenkin se antaa aina Simban rauhassa syödä. Tai jos Simba tekee jotain jännää, niin Misu katsoo vierestä ja odottaa vuoroaan milloin saa mennä myös katsomaan. :D

   Poista
 4. Hihiii :) Innolla odotan mitä paketeista paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! :3 Voi kiva saada paketteja etukäteen tuonne huoneen nurkkaan töröttämään oikein kiusaksi. :D

   Poista
 5. Ihana paketti´<3! Kisut ilmeisen mielissään myös :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin! :3 Kisut tykkäsi kovasti kaikista jutuista mitä saivat! :) Nam nam tuolla ne vahtaa, josko tänäänki olis herkkupäivä!

   Poista
 6. Ihanaa että paketti saapui perille ehjänä :) Harmi vain kun se ei ehtinyt ihan Simban synttäreiksi.
  Minulla oli kaupassa ystävä mukana jolla on oma kissan ja hänen kanssaan etittiin kissanruokaa, minä en nimittäin noista oikein ymmärrä :))
  Nuo kuvat ovat kyllä söpöjä ja mukavaa että ruuat kelpasivat ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ei se haittaa! :) Misu varmasti arvosti, että hänkin sai osansa Simban synttärilahjasta! :3 Olipa kiva, että Simba sai syödä tuota Shebaa mistä se ei oo aikaisemmin jostain syystä tykännyt. Tarjosin kerran purkkiruokana tuota merkkiä ja oon vaan huomannut, ettei se syö mitään mitä tarjotaan purkista. :D Lihatikut oli herkkua myös!

   Kiitos vielä kerran paketista, oli tosi mieluinen! <3 :)

   Poista