Yashiro Mart joulumakeisia | Luukku 3Luukku 3! Yashiro Mart verkkokaupassa on nyt joulualennukset 10. päivään asti! Oma tilaukseni lähti viime viikon keskiviikkona ja paketti saapui tänään ovelle. Tilaukseen lähti mukaan Fani, jolle lähetinkin jo makeiset ja yllätykset heti postissa. :) Yashiro Mart on yhteistyökumppanini ja Yuka laittoi minulle sähköpostiin, että hän on laittanut myös paljon ekstraa pakettiin mukaan. Eikä hän vitsaillut! Ekstramakeisia oli ja osa niistä tulee näkymään vasta arvonnan muodossa. Tässä makeisten esittelyssä vilahtaa jo muutama tuote (tilasin kaksin kappalein), mitkä ovat myös tulevassa arvonnassa.  

Calendar surprise number 3! Yashiro Mart online store has a Christmas sale and it ends on 10th of December. I ordered last Wednesday and the package came today to my front door. Fani ordered with me and I send her the goodies and surprises immediately today by mail. :) Yashiro Mart is my cooperation partner and Yuka e-mailed me that she put a lot of extras in the packaging. She really wasn't kidding! There was a lot of extra goodies and some of them will be shown later in a lottery. 


Tavallisia Pockyja en tilannut tällä kertaa, koska halusin jotain muuta uutta maisteltavaa. Näistä uusista makeisista on tulossa varmasti testausta videon tai kuvien muodossa myöhemmin!

I didn't order ordinary Pocky's this time because I wanted to taste something new. There will be a candy tasting post later in form of video or pictures!


Tilasin myös ihan ensimmäisen setin, mihin kuului vaikka sun mitä! Koko setti alhaalla kahdessa osassa. Saanko esitellä kuuluisia tee-se-itse-settejä! Näistä on tulossa tutoriaalia, tietysti.  

I ordered my first kit, which included all sorts of things! The whole set is down below in two parts. Let me introduce you to famous DIY-kits! There will be tutorials soon, of course.  


Simba halusi luonnollisesti paketista myös jotain itselleen ja rakastui nuihin syömäpuikkoihin... Hän meni ihan itse ja otti nuo syömäpuikot tuolta makeisten keskeltä! :)

Naturally Simba wanted something from the package for himself and he fell in love with those chopsticks... He went for his own and took the chopsticks from the middle of the candies! :)


Mikä tuote kiinnosti eniten?
(Tuotetestausta vai tutoriaalia?)

32 kommenttia :

 1. Oooh mitä kaikkea herkkuherkkua! :3 Ja ihana Simba! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähäsen! No mutta en siltikää varmaan piä kaikkee itellä, että saatan lahjoittaa jotain vielä eteenpäin. :) Simba se osaa aina yllättää!

   Poista
 2. Mä kiinnitin heti huomioni tuohon Moko Moko Mokolet -settiin, miksi ihmeessä siinä on vessanpönttö? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Siinä on semmonen vessanpönttö (lastenlelu) mikä pitää ensin rakentaa ja tehdä se karkkimössöhommeli sinne vessanpöntön sisälle ja se ilmeisesti kuohuu sit yli ja sitä voi syyä. :DDD

   Poista
  2. Mä katoin youtubesta videon tosta.. On kyllä tosi erikoinen! Lähinnä ihmettelen sitä, miten on keksitty yhdistää vessanpönttö johonkin syötävään.. :D Ei herätä mussa ainakaan mitään kovin herkullisia mielikuvia. :o

   Poista
  3. Ei varmaan herkullisia, mutta hauskoja! :) Ja onhan nää toki tarkotettu lähinnä lapsille, niin niille varmaan muutenkin maistuu semmonen vaahto / marmelaadi / mössöseokset, kunhan ne maistuu sokerille. :D Innolla odotan puklaavani, hoho.... :P

   Poista
 3. Voi hitsi miten kivoja! Tollaset "erikoisemmat" makeiset sopis lahjaksikin :D Tekis kovasti mieli tilata, mutta en uskalla enää, koska en voi olla täysin varma että ne ehtii jouluksi perille. :( Voi harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihan huippuja ja sitten kun saa kaikkee muutakin testattavaa siinä samalla! :3 No riippuu postivaihtoehdosta, mulla on aina superflat, kun se muuttuu automaattisesti siksi jos tilaa paljon ja se oikeuttaa alle viikon postitukseen sekä seurantatunnukseen. Eli mitä todennäköisimmin, jos tilais nyt, niin se olis jo viimeistään maanantaina perillä. :)

   Poista
  2. Ahaa okei! :D kiitos tiedosta <3

   Poista
  3. Heh ei mitään! Jos et tilaa ennen joulua, niin suosittelen joskus kuitenkin maistamaan nuita herkkuja. ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Simballe ei karkki maistu, joten onneksi löyty vaihtoehtoisesti jotain muuta! XD :3

   Poista
 5. Hauskoja juttuja oot tilaillu.Oisko tuotetestausvideo ?Ihana simba <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Sekin vois olla tosi hyvä, kun yks on jo aiemmin tullukkin. :) Pitääpä ruveta kehittelee! :P Simba on ihan hassu ja nyt lähetäänki pihalla käymään, kun se ulisee eteisessä... --->

   Poista
 6. Mä en malta odottaa, että paketti saapuu perille <3 Namskis :3 Näyttää niin herkulliselta :)

  Simba on niin söpö :DD Mä täällä yksikseni taas naureskelen :3 Sydänten valloittaja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Pääset herkuttelemaan ja ihmettelemään yllätyksiä myös! :3 Mäkin kutsuin miehen siskon tänne tänään maistelee ja tekemään ainakin yhden tee-se-itse-setin kanssani. :)

   Mäkään en kestä, kun se aina ominpäin tekee kaikkee tommosta! Liian sulosta. XD

   Poista
 7. vitsit noi kaikki suolaiset herkut saa kuolan valumaan! syön niin vähän mitää makeaa että tyyliin Hello kitty vaahtikset ois mulle ihan yli makeita :D

  mutta jotain kivaa tuote testausta voisit tehä videolla...Ja toi vessanpönttö on pähee ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Oot sitten samanlainen! Mulla ei mee yhtään alas suomalaiset karkit, mutta kun saa japanilaisia käsiini niin voi sitä fiilistä! Om nom. :3

   Joo meikä tekee, kiitti vastauksesta! :P

   Poista
 8. Voi ihana Simba, niinkuin aina! :3 ♥

  Tuotetestaus vois olla hauskaa nähdä videolla! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simba on vähän hömelö poika! :3

   Kiitti vastauksesta, minäpä toteutan jossain vaiheessa! :) <3

   Poista
 9. Näyttääpä kivoilta nuo kaikki :3 Tuo vessanpönttökarkkisysteemi kuulostaa kyl mielenkiintoiselta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on kokeiltava sit jo ensimmäisenä, kun niin moni on kiinnostunut siitä! :D Haha! :P

   Poista
 10. Siun paketti lähti tänään postiin :) (ettei siun porukat ihmettele :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice! Olit nopee! Mulla menee ens viikolle pakettien lähteminen, mutta on silti sanottava, että ripeästi on tullut hankittua ne! ;) Minäpä ilmotan viikonloppuna äitille, että niitä lahjoja alkaa tippuilla sinne, kun oon menossa käymään kotona taas. :) Saitko jo muillekki lähetettyä paketit?

   Poista
  2. Lähettelen ne aina sitä mukaa, kun saan paketit kasaan :) Ja jaksan kävellä keskustaan asti.

   Poista
  3. Ahaa! Käyhän se nuinkin! :) Hehe en malta odottaa, vaikken saa vielä edes avata. :<

   Poista
 11. Ooooi,kitkat,i love it!!!!!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan tiedä mitä makua tuo on! Mutta kyllä se selviää, kunhan maistelen joku päivä! ;P

   Poista
 12. Simba-herrankin piti saada jotain! :D Pockyt on niin hyviä <3 Onneeksi niitä saa myös Helsingistä :) (En asu siellä kuitenkaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti en saa tilata mitään ilman, että on Simballekkin jotain paketissa! :D Pockyt on ja rakastuin nuihin uusiin, kun maistoin niitä tänään. <3 Oispa kiva joku Pocky -myymälä lähellä. Ne on suurinta suklaaherkkua. :P

   Poista