Felix fanittaa Kissankujeita! | Sarjakuva


Hei! Kissankujeita -blogi oli tehnyt meistä minipostauksen, jossa Hugo lukee blogiamme ja päätimme tehdä vastauksen! Felix on vasta tutustunut kyseiseen kissablogiin, mutta on jo aktiivinen lukija. :) Kyseisessä blogissa harrastetaan nimittäin temppuilua myös ja kaikki leluarvostelutkin on Felixin mieleen. Simba kommentoi päiväunien takaa, että blogin naaraspuolinen henkilö Jade kiinnostaa enemmän! Grr.  


Kissankujeita blogissa postaus: Hugo fanittaa Simbaa ja Felixiä

Kiitos kaikille, jotka kommentoivat myös edellistä postausta eli uutta "Kuukauden juttu" sarjaa! Tänään olisi vielä tarkoitus tehdä arvostelua tammikuun livboxin tuotteista sekä 100K arvonta päättyy. Haen myös tänään erään vaaleanpunaisen paketin postista, missä on ystävänpäiväarvontaan tuotteita yhteistyökumppaniltani Cosmeryalta 

Ihanaa viikonloppua vaan kaikille! Vietämme sen tällä kertaa kämpillä kissojen kanssa ja paketoimme ystävänpäiväkirjeitä sekä keksimme muuta kivaa. :)

Mitä blogia fanitatte?

14 kommenttia :

 1. Ihana postaus ja mullaki tarkotus kasailla muutamille blogiystäville ystävänpäiväpostia.Tietty fanitan sun blogia ja montaa muutakin esim saran blogia =)

  Ihanaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^__^ Niin pitäähän sitä! Ystävänpäivä on tärkeä blogimaailmassa. :) Mullakin lähtee kirjeet useammalle ihmiselle. :3

   Kiitos mäki fanitan sun blogia ja viikonloput! <3

   Poista
 2. Ihana <3 ! Hyvää viikonloppua teille sinne myös <3!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia oot saanu, nää on mun mielestä paljon parempia kun toi mun, jossa ei oikeen oo mitään ihmeellistä. Varisnkin toi missä Felixin tassu on tossa koneen päällä on hauska! :)

  Varopas nyt Simba, Hugosta voi tulla kohta mustis jos se tajuaa että sillä on kilpailija! Hugo on taas yrittäny lämmitellä Jadea tässä parin viime päivän aikana.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut toi sunhan on hyvä! :3 Eiks tässä oo niinku melkein menossa semmonen "catception" meininki, kun on kuvan sisällä kuva ja yms. :D (ps. heilutin lelua näppäimistöllä, niin Felix laitto tassut siihen)

   Simba ehdottaa, että eikös Jadelle kävisi yhtä muhkea kolli eikä semmonen ruipelo-Hugo?! :D

   Poista
  2. Joo catception todellakin!

   Ahaa, ovelaa.. ;D Paitsi että jos mä tekisin sen niin mulla ois koneen näytössä kynnenjäljet tai näppäimiä puuttuis tai muuta vastaavaa!

   Jade ei valitettavasti ole valmis etäsuhteeseen, joten Simba saa valitettavasti pakit.. :D

   Poista
  3. :D Sitä vois vielä jatkaa!

   Voeeeh no Felix onneksi tassuilla vaan kokeili tota alustaa ja näppäimistöö. :D

   Etäsuhde!!! :DDD Repesin niin, että meinasin tippua tuolilta. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on kyllä oikeestikki semmonen tietokoneella hengailija, että haluaa sylissä istua kun selailen nettisivuja. :D Toinen on sit et Felix kahtoo myös telkkaria... joskus liiankin läheltä. :D Muut ei voi sitten katsoa, kun se on telkkarissa kiinni. :3

   Poista
 5. Aww ihana Felix<3 Aiheutatte mulle kissa kuumetta :D

  VastaaPoista