100K arvonnan voittaja & ystävänpäiväpaketti | Cosmerya.fiMoi! 100K arvonta pystytettiin siis nimensä mukaisesti 100 000 sivun katselun mentyä rikki! Arvonnan palkinnon voit katsoa täältä. Kiitos kaikille osallistumisesta ja olitte kirjoittaneet kivoja kommentteja, että mitä odotatte tältä vuodelta! Esim. täysi-ikäisyys, uusi koulupaikka, vauva, töiden hakua, ystävien kanssa hengailua ja kesän odottamista oli eniten. 

Arvonnan voittaja oli tällä kertaa paras ystäväni! Yllätyin, että numeron arpoutuessa kommenteissa tuli esiin tämä ihana nimi. :) Hauskasti näin, että kerrankin joku tuttu voittaa ja jolle voi viedä paketin henkilökohtaisesti.

♥ Onneksi olkoon Vimma 


Ystävyydestä puheenollen, rakkaan yhteistyökumppanini Cosmeryan paketti saapui eilen. Luvassa siis ystävänpäiväarvonta heti kun saan kuvat muokattua. Paketissa oli myös minulle jotain eli se ihmesieni, mistä puhuttiin tarkemmin täällä. Miehelläni on nyt musta ja minulle pääsi valkoinen testiin, omasi voit hankkia Cosmeryalta myös! Nämä kuulemma on tosi hyvin myytyjä. :)

Lisäksi esitteitä tuotteista ja muutamia uusia näytteitä, joita testaan innolla! Näytteistä voisi tehdä erillisen postauksen jossain vaiheessa ja tietysti sieni pääsee tarkempaan tutkimukseen.  


Odotatteko innolla ystävänpäivää?

6 kommenttia :

 1. Onnea voittajalle ja ihana että se sattui sun parhaalle ystävälle.Mieki iloitsin kun arvontavoitot meni sulle ja nannelle.Kivoja juttuja oot saanu cosmeryalta ja kyllä mie taidan vähän ystävänpäivää odotella josko jotain kivaa postipate toisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Kiva, että kerrankin näin ja ystävä oli innoissaan voitosta. :D Harmi kun toi lukulista päivittyy niin hitaasti, nytkin puoli tuntia myöhässä muka ilmestyi tämä postaus...

   Oli kiva voittaa sun arvonnasta!!! Harvoin voitan arvonnoista jotain. :)

   Toivottavasti se postipate tuo jotain kivaa. ;) <3

   Poista
 2. Onnea voittajalle eli parhaalle ystävällesi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Emme ole nähneet pitkiin aikoihin, joten olisi jo aika. :D

   Poista
 3. Viime vuonna ystävänpäivää ei tullut vietettyä oikein mitenkään, kun penkkarini sattuivat olemaan samana päivän ja ne vähän niin kuin veivät voiton, joten ehkä tänä vuonna edes jotenkin. Poikaystävääni vain ei ystävänpäivä ei yleensä hirveämmin liikuta, joten mulla ei sen suhteen kovin suuret odotukset ole : D Ajattelin tehdä parille kaverille kortit, ja ollaan aikaisemmin sillä viikolla järjestämässä koululla opiskelijayhdistyksen kanssa joku ystävänpäivätempaus : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on sentään jotain erikoisempaa ollut ystävänpäivänä! :D Ei mullakaan ole suuret odotukset mieheltä, että tehdäänkö mitään ees sinä päivänä... :) Mutta oon ite päässyt jo siihen tunnelmaan, kun tosiaan viikonlopun ajan pakkasin muutamille blogiystäville pikkukirjeitä. :) Ja varmaan jotkut kynnet pitää tehdä... Se on miten itse haluaa kyseisestä juhlapäivästä ajatella. :)

   Ihana tuommonen ystävänpäivätempaus, olisi mielenkiintoista kuulla minkälainen se on!

   Poista