Beer challenge | Videohaaste


Helou! Blogini historian kieltämättä oudoin haaste verrattuna tavalliseen sisältööni... kaljahaaste! Minut haastettiin Janitan toimesta juomaan videolla yhden kaljan siltä seisomalta kurkusta alas. Haaste piti toteuttaa 24 tunnin kuluessa haasteen annosta, koska muuten olisin velkaa lavan kaljaa haastajalle. Ajattelin, että miksi en joskus tekisi jonkun todella hauskan haasteen ja yllättäisin lukijani! Positiivisesti tai negatiivisesti. :)


Haastoin kaikki videolla mainitut Harmaakorvan, Nooran, Ronjan ja Juulian tänään kello 12.00 aikoihin. Joten heillä on siis aikaa tehdä se tänään illalla tai huomenna aamulla kuten minä tein. :) Moni ei ollut iloinen haasteestaan... mutta kun sen tekee, niin sen jälkeen on kiva langettaa haaste jollekkin toiselle! Haha, ilkeää!

Miten pärjäsin haasteessa?

14 kommenttia :

 1. y-ääk kaljaa :D onneks mua ei oo haastettu, nimittäin en pystyis :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lähinnä omille ystäville lykkäsin haasteen, koska niitä pitää kiusata. :D Ei toi ollut helppo voin sanoo ja en ikinä tekisi toisten! Kuten monet muut haasteet... kuka oikeesti haluaa syödä sipulin kokonaan tai jauhoa tai kanelia? :D NOUP!

   Poista
 2. Hahaha! :D ei vitsi miten hauska! Mä en pystyis tuohon, koska en voi sietää kaljaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi! XD Joo se on varmasti vaikeaa niille ketkä on haastettu ja jotka eivät voi juoda kaljaa ollenkaan! :D

   Poista
 3. Joo ei kyllä multakaan onnistuis tommonen, eww kaljaa. :D Mut hauska haaste tosiaan, kivan erilainen mitä täällä sun blogissa yleensä näkee! :) Ja hyvä tuo Felixin ilme.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä ihmisiä! :D Mä tuun semmosesta pulikylästä että... :) Kiitos ja kiva kun tykkäsit vähän erilaisemmasta, mutta mä en haluu tämmösiä juttuja oikeestaan blogin puolelle. Ei oo niinkään mun tyyliä, vaan kaikkee on kai kokeiltava ainakin kerran! :P

   Felix änkesi koko ajan kuviin ja videolle, että tulee varmaan näkymään useimminkin videoilla. Se aina tulee ihmettelee kun laitan kameran esille ja rupeen höpöttelee. :3

   Poista
 4. Näin tän haasteen jo eilen Facebookissa ja ihmettelin jo silloin, että mistäköhän tääkin on keksitty :'D

  Mullakaan ei kyllä kalja menisi alas, hyihyi... Mutta sie suoriuduit kyllä hyvin! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo munkin ekat ajatukset oli: typerä haaste, en tee ja en oo kellekkään velkaa. Sit aattelin, että miksi en kerranki repäsis ja tekisin jotain "hauskaa"! :D Haha.

   Kiitos kiitos luulin puolivälissä etten itsekkään suoriutuisi, mutta kyllä se sit onnistui! :D

   Poista
 5. leipoko felix taas taustalla 8DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuhnuttaa videolla! :D Ja sit ku otin kuvii niin se kamera piippas nii änki koko ajan mun naamalle. :D

   Poista
 6. Kiva haastevideo,mutta niinku moni muukin niin en voi sietää kaljaa.EI onnistuis multa.Joskus teininä tullu jonku verran juotuu kaljaa,mut enää ei menis alas =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eekku! :D No niin, mulla ei millään menis ne väkevämmät alas, joten onneksi ei tarvinnu semmosia vetää - vaan yksi kalja. :D Tää haaste lähti kyllä leviämään Facebookissa ihan hullun lailla!

   Poista