Galleriakuvia Osa 9 | Samsung Galaxy S3


Terve! Latasin kuvat älypuhelimesta koneelle ja tällä kertaa ei ollutkaan hirveästi selattavaa kansiossa. Pääkohdat viimeaikoina ovat kuitenkin olleet... yllätys, yllätys kissat! :) Kansiosta löytyi myös juoma- ja ruokatestailuja, joten täysin kissapostaus ei ole tulossa.

Kissakuvia on Simban ja Felixin lisäksi myös Muikkiksesta! Naapurin kissa ansaitsee siis ehdottomasti oman osionsa, koska se on ollut meillä hoidossa jo useamman kerran tänä vuonna. Aivan ihana tapaus ja muistuttaa minua paljon vanhempieni luona asuvasta Misusta! Maatiaiskissa siis tämäkin ja erittäin sosiaalinen sellainen. Muikkis on meillä kuin kotonaan, vaikka Simba on ollut vähän vastahakoinen asian kanssa... mutta Felix sen sijaan erittäin kiinnostunut vierailevasta tähdestä!


Testailukuvia on tietysti uutukaisesta kapselikeittimestä ja olen yrittänyt pysyä laskuissa sen suhteen, että mitä makuja olen maistellut. Meille on muuten tulossa lähiaikoina aiheeseen liittyvä tilaus postissa.  Kuvissa näkyy myös uusi SodaStream -makupaketti versiossa sininen, koska aikaisemmin kuvissa on vilahtanut sellainen vihreä. Alempana taas testasin ihanan kirjekaverini Cattin lähettämää Cappuccinoa! Ja viimeisenä oikealla alakulmassa oli yksi aamu, kun Tuomo teki aamupalan sänkyyn. Harvinaista herkkua! :)


Veljeskuvia on puhelin täynnä ja suurimman osan esittelenkin aina Facebookissa... tai no kaikki. On ne vaan niin kuvauksellisia, että on pakko jakaa kyseinen ilo koko maailmalle! Niillä on terapeuttinen vaikutus ainakin minuun!  Ja ei pelkästään kuvien kautta, vaan joka päivä tosimaailmassakin.

Minkälaisista kuvista tulee hyvä mieli?

16 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja ihanat pörröpallot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ~ "Grumpy cat, grumpy cat... does whatever a grumpy cat does! Can he play with someone? No he can't, he's a cat. Look out! He is the grumpy cat!" ~ (Ps. katoin sanotukset ja sovitin ne loputkin siihen, kun ollaan tässä nyt laulettu useamman kerran tuota laulua Simballe. :D)

   Poista
 2. Minulle tulee hyvä mieli näistä sinun kisukuvistas :D Naurattaa aina ku nuo on tommosia äääää hahahöähäh ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Noora! :D Wawawaa. ^__^ Persialaiset kissat: tuhat ja yksi ilmettä. :D

   Poista
 3. On ne vaan niin ihania ja kiva että tuollainen vieraileva tähtikin joukossa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! :3 Muikkis on ihana, kun se on niin sosiaalinen ja asettuu heti vieraaseen paikkaankin taloksi. Tykkää myös puskea vieraita. :) Purr!

   Poista
 4. Voii kun pojista on tullut niin erottamattomat (kirjotinkohan nyt sen oikein.. whateverr) <3 aina yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aluksi ei millään meinanneet tulla toimeen ja mikä ihan ymmärrettävää. XD Mutta nyt kuljetaan niin aina yhdessä ja leikitään ja muuta veljesrakkautta. <3

   Poista
 5. Noi sun kissat on kyllä niin komeita! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! ♥

  Kaikista kissakuvista tulee hyvä mieli! Varsinkin Facebookin Crazy Cat Ladies Unite -ryhmässä on paljon söpöjä ja hauskoja kissakuvia, jotka piristää päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Niin minä tykkäsin siitä sivusta, mutta ehkä turhan aktiivisesti tuli niitä kuvia mun makuun etten jäänyt pitemmäksi aikaa. :D Mieluummin kattelen omia kissakuvia seinät täynnä! XD

   Poista
 7. Mekin ostettiin tuo testipakkaus SodaStreamiin, viime viikonloppuna saatiin viimeinenkin juotua : D Pari tosi kummallista makua siinä oli, mutta tykkäsin monesta vähän erikoisemmastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuossa on kyllä hyviä makuja mm. se Lemon Mint tai joku! Ja tosiaan erikoisempia näyttää olevan! Harmi kun tuo on "Limited Edition" eli ei tiedä milloin ne lähtee pois myynnistä. :( Oliko siitä peräti joku äänestys, että paras maku voittaa ja siitä tehdään SodaStream pullo. Tuommosia testipakkauksia pitäis olla useempaakin erilaista! :P

   Poista
  2. Ai, harmi : ( Mie en siitä lemon mintistä tykännyt, mutta esim se elderflower ja viinirypäle olivat kivoja : ) Se ei tainnut olla tuossa testipakkauksessa vaan siinä mikä laitteen mukana tuli, mutta kamalin maistamani maku oli kyllä se root beer : D Haisikin ihan autonrenkailta, ja se haju jäi siihen pulloon vähäksi aikaa...

   Poista
  3. Mulle tuli mieleen Mojito drinkki siitä Lemon Mintistä ja samoten Tuomolle. :D Joskus kesällä tehtiin semmosia nimittäin ite! Ja se Elderflower ei ollu mun makuun. XD Viinirypälettä ei ollakkaan vielä kokeiltu ja se voipi olla aika mielenkiintonen! Mies myös hoki koko illan "root beer" huonolla englannilla, kun haettiin toi pakkaus. Sitähän kokeiltiinkin aivan aluksi ja maistu ihan lasten yskänlääkkeelle mitä mulle pienenä tarjottiin. :D Hauskaa, että on näin eri mielipiteet nuista juomista! :P

   Poista