Eläinten talvikuvakisa | Äänestä Simbaa!


Hei! Osallistuttiin Simban kanssa Facebookissa talvikuvakisaan yllä olevalla kuvalla! Eniten ääniä saanut kuva palkitaan Animal Relaxant -tuotepaketilla (arvo 180€) ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 30 Hoitava korvapuhdiste -palkintoa.

Kelpaisi kyllä nuo korvapuhdisteet veljeksille... ne ei kuuntele ikinä, kun komennan niitä! :D


Meillä on jo hurjat 5 ääntä! Klikkaa siis ">> <<" välissä olevaa tekstiä ja pääset suoraan Simban kuvaan. Huom! Jos et näe Simban kuvaa tai muita osallistujakuvia, niin vaihda Chromesta -> Mozillaan! Minä en itsekkään pääse Chromella katsomaan vaan piti vaihtaa Mozilla Firefoxiin.

Linkistä teille pitäisi avautua näkymä kuten alla olevassa kuvassa. Voitte äänestää klikkaamalla ja Facebook kysyy jotain -> painatte hyväksy -> Katsokaa, että "Äänestä klikkaamalla" kohdassa näkyy äänestyksen jälkeen "Peru ääni klikkaamalla". Silloin olet varmasti äänestänyt kyseistä kuvaa!Äänestysaikaa 24.3.2014 asti!

Kiitos, jos äänestitte!  

15 kommenttia :

 1. Ihana simba toivon saavan paljon ääniä.Antaisin äänen mut en kehtaa puolison facella mennä äänestään =)

  VastaaPoista
 2. Ihana Simba <3! Äänestetty , toivottavasti ääni meni perille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti. :) Nuo Facebookin kilpailut ei oo ikinä ollut parhaasta päästä, kun niissä näkyy aina olevan joku tekninen ongelma. :D

   Poista
 3. No voii onpa ihana:) ja äänestin, toivottavasti meni ääni perille ja pidän peukut pystyssä että voitatte:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! Simba on tommonen lumiretkeilijä! Toivottavasti tuli. :D Mä äänestin miehen käyttäjällä ja sitä äänestysnappia pitää painaa tosiaan ekaks ja sit painaa siihen Facebook juttuun Ok ja sit painaa vielä äänestysnappia kerran, niin se päivittyy. :3 Kiitoksia sulle kannustuksesta! <3

   Poista
 4. Mäkin äänestin "viime hetkellä" :)

  VastaaPoista