Felixin palkinnot ja fiiliksiä | Match show, Agility


  2. sijan näyttelypalkinto ja agilityn lohdutuspalkinto 

Moi! Jatkoa tapahtumalle eli Felixin voittamat palkinnot ja fiiliksiä päivästä. :) Poikani voitti 2. sijan palkinnon pentujen näyttelystä ja lohdutuspalkinnon agilitysta. Jee hyvä poika! Kannattaa lukea toki aikaisempi postaus Kissojen Match show ja Agility -kilpailusta, niin tiedätte miten meillä muuten meni päivä. :) Olin aivan fiiliksissä!

Muut palkinnot

Muroja


Kaksi palkintokassia sain kummastakin kilpailusta ja tuotteet olivat aivan satunnaisesti pusseissa, mutta jaottelin ne tähän postaukseen erikseen. Kuten huomaatte, muroja tuli iso määrä! 5 kg säkkinä ja lisäksi runsaasti näytepusseja. Lahjoitan säkin sitä tarvitseville eli Oulun Eläinsuojeluyhdistykseen. :)

Leluja ja märkäruokaa


Lisäksi kasseista löytyi hauskan muotoinen kuppi, tunneli, pallo ja märkäruokia. Mukava testata uusia makuja! Toivottavasti Simba ja Felix tykkää!

Lahjakortteja


Osallistuessa tapahtumaan saimme lipukkeet, missä lukee mihin sarjaan ennakkoon ilmoittauduin. Takana lukee niiden olevan 5 euron arvoisia, jos ostaa Mustista ja Mirristä yli 40 eurolla. Myös muutama muu lahjakortti tuli, joten säilytän osallistumislipukkeet muistona. 

Fiiliksiä

Kissamekko | Ebay / Neule ja legginssit | Seppälä / Rusettikorvikset | saatu Eekulta
Pukeuduin tapahtumaan kuten jokaisen kissanaisen pitää ja päälläni näkyi kissamekko, jonka sain tällä viikolla postista. Kaiken kruunasi heti tulleet kissankarvat vaatteissa ja raapimisjäljet legginseissä! Teemavärinä meillä kummallakin toimi muuten sininen. Felixillä valjaat, kuljetuskoppa jne. 

Olin tosi iloinen tavatessani samanhenkisiä ihmisiä ja olisin mielelläni jutellut enemmänkin heidän kanssaan! Toivottavasti tällaisia tapahtumia tulee useamminkin, niin pääsen taas osallistumaan kissojeni kanssa. :) Oulussa on mukavia ihmisiä ja tuntuu, että alan viimein rakastua tähän kaupunkiin!

Onnittelut Felix, rakas poika! 

13 kommenttia :

 1. Huh kuinka iso raksupussi! :D Ihan outoja merkkejä mulle kyllä nuo Julius ja Josera, mutta tuo Acana on kuulemma todella hyvälaatuinen raksu. :)

  Aiotkos muuten laittaa hienot palkintopystit jonnekin esille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Acanasta näkee jo kyllä ulospäin, että näyttää hyvälaatuiselta kissoille! Toi pussi oli niin hyvin suunniteltu ja pakattu ne murot sinne. Toivottavasti kissat tykkää! :3 Nuita näytepusseja alan nyt testata, että tykkäävätkö! Ja toi säkki tuli justiin näyttelyn 2.sijasta. Mun piti huikata Tuomolle sinne salin reunaan, että kantaa sen pois näyttelypöydältä. :D

   Olisi tarkoitus! Tällä hetkellä ne on esillä tässä ruokapöydässä, mutta raivaan niille varmaan tuonne hyllyyn tilaa kun aloitan suursiivouksen vaihteeksi! :)

   Poista
 2. Jaksan aina vaan ihmetellä, miten sun kissas on noin kuvauksellisia 8) Mä haluan kans sellasen kisun!

  Pitää kans kehua Acanaa, sillä se on tosi hyvä ruoka. Meillä Zumba syö sitä muiden ruokien ohella, ja kasvattaja on kanssa suositellu sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekkin, kun neuvoin Felixiä istumaan ja sit se otti tommosen asennon! :D 5/5

   Oooh wau toivottavasti pojat tykkää tuosta, vaikuttaa kokeilun arvoiselta. :3

   Poista
 3. Kivasti kaikkea ja ihana kissamekko =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäksi aikaa taas ruokaa! :D Ja kiitos mä rakastuin tohon mekkoon. <3

   Poista
 4. Täällä myös toivotaan, että järjestettäisiin lisää tällaisia tapahtumia Oulussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja onnittelut sulle myös palkinnoista mitä voitit! Kävin kurkkaamassa blogiasi. ;)

   Poista
 5. Hurjasti onnea Felix! <3 huh mikä määrä palkintoja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Felix kiittää onnitteluista! :3 No joo tulihan niitä vähäksi aikaa, pääsee testailemaan. :D

   Poista
  2. Unohtu kirjottaa, että ihan superihana idea lahjottaa toi säkki tuonne eläinsuojeluyhdistykselle. :') <3

   Poista
  3. Eikös! ;) Olen tehnyt sinne lahjoituksia aikaisemminkin, mutta niistä ei ole ollut vielä postausta. Yritän joskus julkaista rästiin jääneitä juttuja. :D Säkki lähti itseasiassa jo eilen ESYN työntekijälle! :)

   Poista