Karkkisetit | Tee-se-itse


Hei! Toivoitte joskus näistä karkkiseteistä tarkempaa postausta ja se on ollut keskeneräisissä jo liian kauan. Kuvat on siis otettu joulun aikoihin lampun valossa, jos ihmettelette valaistusta tai pöytäliinaa. Tilasin nämä karkit Yashiro Mart yhteistyökumppaniltani yhtenä settinä ja siihen sisältyi lisäksi muutakin. :) Parhaimmat setit jää vielä odottelemaan postaamista, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

1. Moko Moko Mokolet


Vaahtoava karkki coca-colan ja omenamehun makuisena. Pakkauksessa tulee koottava vessanpönttö (saatavilla eri väreinä) ja kaksi pussia karkkijauhetta. Lisäksi tarroja koristeluun! Jauhe reagoi veteen ja se alkaa vaahtoamaan. Pöntön voi puhdistaa ja säilyttää muistona tai antaa lapselle leikkeihin.

+ Coca-cola oli ihan hyvän makuinen
- Omenamehu ei ollut ollenkaan hyvää


2. Gummypedia


Hyönteisversiona ja muina versioina saatavilla oleva kumimainen karkki. Koppakuoriainen (suosittu lemmikki Japanissa) on koottava eri osista. Ja lisäksi on muotteja kuten sudenkorento. Paketti sisältää kolme jauhetta, joista kaksi isoa valutetaan muotille ja kolmas sekoitetaan veden kanssa. Lisäksi muutama apuväline ja alusta mille hyönteiset voi valmiina laittaa.

+ Hyvä maku, vaikka vähän epäonnistuimme
- Neste ei imeytynyt kunnolla hyönteisiin ja ne jäivät jauhoisiksi


3. Pop-pop (Cotton Jelly)


Hattaramaisesta ja mysteerisestä jauhe-vesiseoksesta muodostuva karkki. Poksahtelee ja raksahtelee suussa valmiina. Hattara ja jauhe sekä vesi sekoitetaan kupissa, kunnes seos muuttuu hyytelöksi.

+ Hattara hyvää sellaisenaan
- Liian voimakas maku hyytelömäisessä muodossa


4. Guru Guru Awa Mochi


Kahdesta jauheesta ja strösseleistä koostuva karkkimössö. Helpoin kaikista, koska pussit pitää vain sekoittaa keskenään ja veden kanssa. Makuna toimii jokin sitrus ja rypäle kuten hahmoista voi vähän päätellä.

+ Helppo lapsille
- Maistuu pahalle ja en kokeilisi ikinä enää uudelleen


Kiitos Nunnulle, joka oli tekemässä näitä settejä ja minä kuvasin!

Mitä haluaisitte kokeilla?

12 kommenttia :

 1. En käsitä mistä japanilaiset näitä keksii.. :D Nää on niin outoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerihumalat nuista ainakin tuli... Tosin ei me syöty mitään Nunnun kanssa kokonaan loppuun! :D Semmoinen maistelukierros ja voi niitä meidän ilmeitä... :D

   Kyllä ne keksii vaikka mitä!

   Poista
 2. Mä en oo vielä edes koittanu sitä minkä sain sillon sulta. Ajattelin, että voisin joku päivä tehdä sen yläkerran lapsen kanssa :) Nää näyttää kaikki herkullisilta, mutta voin uskoa, että maku ei ole kaikissa se ihan paras :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm niin se joku mustekalasetti? Muistelen, että Hannelella on siitä tutoriaali kun sekin on koittanut sitä. :D Teehän ihmeessä! Lapset varmasti tykkää sanomattakin. :D

   Joo ei ollut mun mieleen oikein mikään... mutta kaikkee pitää kokeilla! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vielä muutama kokeilu edessä ja tulossa ne parhaimmat!

   Poista
 4. Haha, mullakin oli yksi näitä, eikä kyllä ollut mitään herkkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sulla oli se joku mustekala niinkuin Fanille ylempänä sanoinkin. :) Samaa mieltä... mutta ilmeisesti lapset sitten tykkää! :D

   Poista
 5. Hui, noi näyttää kyllä aika jänniltä! :D mutta olisi kyllä joskus hauska kokeilla! :D
  Uskon että oli aika hauskaa kokeilla noita ;D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan paras osa siinä oli nuiden tekeminen, ei suinkaan maistaminen! :D :P

   Poista
 6. Tosi... jännän näköstä! Kaikennäköstä kyllä noi japanilaiset saa päähänsä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootappas vaan! :D Noi on ehkä vaan semmosta kivaa mössöö lapsille mitä ne voi syödä, mutta vielä on tulossa ihan älyttömän söpöjä tee-se-itse karkkeja jossain vaiheessa blogiin! :)

   Poista