Kuvahaaste 5/5 | Pääsiäinen

Moi! Kaikki varmaan tietää suunnilleen mistä kyse, vaikka näitä viiden päivän kuvahaasteita on ollut erilaisissa muodoissa. Itse tein tämän kerran Instagramissa eli viiden päivän ajan jaoin kuvan kissoista ja sitten minut haastettiin Facebookissa. Fani puolestaan heitti minulle tämän blogissa ja ajattelin jakaa sitten samat kuvat kuin omalla henkilökohtaisella seinälläni näkyi tämän viikon aikana.

Kuvat otettu Samsung Galaxy S3 ja kollaasit tehty InstaFrame -sovelluksella! 

Päivä 1 | Kastrointi | Torstai 17.4


Aamulla oli Felixille aika kastrointiin ja mikrosirutukseen ja ilmeestä huomasi jo automatkalla, että jännitti. Kun Felix oli operaation alla, istuimme äitin kanssa aulassa odottamassa. Samalla tuli juotua maitokaakaota ja selattua Kissafani -lehteä. Leikkaus oli ohi n. puolessa tunnissa ja kävimme vielä Kodin Terrassa matkalla, josta sai -30% Royal Canin ruoat. 

Loppupäivä meni sitten vahtiessa, kun Felix heräsi ja huomasi, että jotain puuttui. Illalla se poika alkoi kuitenkin jo hurisemaan ja leikkimään. Hyvin on siis toipunut ja käytöskin on jopa huomattavasti rauhallisempi ettei tarvitse mm. koko ajan olla äänessä ja stressata asioista!Päivä 2 | Viihteelle | Perjantai 18.4


Viikonloppu alkoi virallisesti ja päätin ottaa siitä kaiken mahdollisen irti. Hengailin tietysti ensin aamun Misun kanssa. Herkuteltiin ja kuulin jopa vanhuksen kehräystäkin pitkästä aikaa.

Äitin paras ystävä oli tulossa iltaa viettämään meille ja tein pääsiäisen kunniaksi myös cookie dough -leivoksia. Syötiin (nam) lempiruokaani tonnikalafetapastaa! Illalla korkkikin aukesi musiikin ja karaoken tahdissa. Soitettiin sitten kyyti kantapaikkaan!

Tanssittiin siellä pilkkuun asti äitin, hänen parhaan ystävän ja Tuomon kanssa. Hitaatkin vedettiin lopussa ja sitä tuntui olevansa niin nuori. Onhan siitä 6 vuotta kun tavattiin! ;)


Päivä 3 | Hengailua | Lauantai 19.4


Heräsin aikaisin ja olin whatsupin kautta yhteydessä hyvään ystävääni. Päätettiin sitten tavata, kun oli vähän tyttöjen juttuja. Hengailtiin torilla ja käytiin hevosia katsomassa. Siitä se ajatus lähti, että avataan virallisesti terassikelit ja kävimme hakemassa vähän virkistäviä kaupasta. Ystävän ehostautuessa ajattelin, että siistimpä vähän hänen miehensä kämppää.

Hyvä idea se oli, nimittäin illan aikana ihmisiä tuli ovista (ja ikkunoista). Tutustuin moneen uuteen ihmiseen. Illalla lähdettiin jatkoille kantapaikkaan, jossa väkeä oli niin paljon, että piti välillä mennä pöydille tanssimaan, jos tanssia halusi. Ihana ilta 5/5! 
Päivä 4 | Ruokailua | Sunnuntai 20.4


Viikon viimeisenä päivänä oli pääsiäisateria mummin ja ukin luona. Olimme vieläpä liikenteessä äitin, (ihmis)veljien ja (veljes)kissojen kanssa.

Ruoka oli taas älyttömän hyvää, mutta parin päivän juhlimisen jälkeen en saanut niin paljon mahtumaan ruokaa kuin olisin halunnut syödä. Tarjolla oli perinteisesti muussia, lihapullia, salaattia, riisipiirakkaa, rahkapiirakkaa, sitruunakakkua ja jäätelöä. Otin välillä ruokalepoa, että saisin loput syötyä. :)

Vierailun jälkeen hyppäsin ystävien kyytiin ja jossain vaiheessa liityinkin Tuomon seuraan. Rento ilta ja todella levottomat jutut...


Pääsiäispojat Simba, Misu ja Felix
Päivä 5 | Kaupunkiin | Maanantai 21.4


Kuvahaaste ja pääsiäisloma loppui meidän osalta. Suuntasimme kotoa takaisin kämpille kaupunkiin. Misu oli jo alkanut jopa sopeutua läsnäolooni kotona, mutta ei auta kun en kotona asu enää. :(

Veli tilasi isän kustannuksella "parhaat pizzat". Söin ja aloitin pakkaamaan niin, että oltaisiin kuitenkin ihmisten aikoihin takaisin Oulussa.

Kissat olivat suosiossa pääsiäisenä, koska ystävien lisäksi naapuritkin kävivät vielä ennen lähtöä katsomassa karvapalleroita. :) Äitinkin ilmeestä huomasi, että ikävä tulee veljeksiä ennen kuin edes lähdettiin. Minulla taas jäi Misua ikävä, mutta vappuna sitten tapaamme jälleen!


Ihana oli nähdä kaikkia rakkaita ihmisiä ja uusiakin tuttavuuksia!
Kiitos ihan mielettömästä pääsiäisestä! 

Miten sinun pääsiäisloma meni?

5 kommenttia :

 1. Sullahan oli todella kiva pääsiäinen =)Ihana ku oli hiukan pitempi vapaa ja huomenna koittaa taas arki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin todellakin! Tämä pääsiäinen tullaan muistamaan. :D Just ystävien kanssa muisteltiin viime vappua, että miten kiva se oli. Ja kohtahan se taas on! Oli kyllä huippua kuin noin monta päivää sai viettää kotona! :)

   Poista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä! :) Tekemistä, menoa ja meininkiä on ainakin riittänyt! Meillä meni muuten pääsiäinen ihan kotona, paitsi la-su yö oltiin äitin luona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kaikkea menoa ja meininkiä oli koko ajan. :D Oii! No teillä on sitten mennyt ihan rauhallisisssa ja kivoissa merkeissä pääsiäinen. :) Tulikin mieleen, että mullahan on kaksi kinder -munaa laukussa. :D

   Poista
 3. DreamHost is ultimately the best website hosting company with plans for all of your hosting requirements.

  VastaaPoista