50-vuotissynttärit | Isä

Synttärilahja: Isä 2-vuotiaana Skodan päällä (entisöity valokuvasta)
Moi! Juhlimme perjantaina isän viisikymppisiä ja oli aaaivan uskomattomat juhlat! Pidin huolen, että kuvia tuli otettua joka tilanteessa ja paljon niitä olikin. Silti vain murto-osa päätyy tänne blogin puolelle ihan siitä syystä etten halua näyttää kuvia ilman sukulaisten suostumusta. :) Joku sensuuri sentään pitää olla, haha! Luvassa siis ruokia, kissoja ja ohjelmaa.

Äitin ihana juhlakampaus
Tarjoilut


Ruokaa oli kaikenlaista herkkua ja kaikkea tuli maisteltua! Äiti kyllä ylitti taas itsensä tarjoilussa. Väsäilimme melkein kaiken itse lukuunottamatta isoa kakkua mikä on yhdestä lempileipomosta. Minä tein alkupaloja syntymäpäiville, jotka olette aiemmin nähneet täällä. Kaikki kehuivat niitä! :)

Kissat

Misu tervehti kaikkia vieraita

Kirjoitin varoituslappuja ulko-oveen, vessaan ja pannuhuoneeseen ettei kukaan päästäisi kissoja vaeltelemaan kiellettyihin paikkoihin! Kahdessa muussa luki näin: "Suljethan WC:n oven ja kannen ettei tämä vessaviikari kurkkaa sinua seuraavalla kerralla sitten pöntöstä!" "Älä päästä kissoja pannuhuoneeseen hautomaan maailmanloppua!"

Ohjelma

Neule / Kirppari | Koru / Gina Tricot | Peplum / Missrebel | Housut / Seppälä
Isän synttärit alkoivat päivällä, kun ensimmäiset vieraat kuten mummit ja ukit tulivat kakkukahveille. Oli mukava nähdä heitä taas pitkästä aikaa! Jossain vaiheessa talo alkoi olla täynnä myös serkkuja ja lopulta Tuomokin pääsi perheensä kanssa tulemaan.


Illasta booli alkoi virrata sekä isän veljet ja siskot tulivat pitkän matkan takaa juhlimaan! Puheensorina ja karaoke täytti koko talon. Laitoin välillä kissat huoneeseeni ettei ne neuvottomana vaeltelisi huoneesta toiseen. Sain itsekkin sitten rauhan ja pääsin keskustelemaan isän ja hänen veljiensä kanssa heidän nuoruudestaan. Lauleskelin välissä karaokea mm. Jukka Poikaa sekä Sannia! Meillä oli myös oma tanssilattia karaokelaitteiden vieressä, joka täyttyi pareista jokaisen laulun aikana. Ei tähän voi oikein muuta enää sanoa... tulen muistamaan tuon illan aina!  

Isä olet paras!
Hyviä viiskymppisiä!

Ja kuten paidassasi luki:
"Made in 1964
A Vintage Year
Aged to perfection"

16 kommenttia :

 1. Ihanat tarjoilut ja sun äidin kampaus <3
  Muutenki kuulosti onnistuneilta juhlilta joten onnea vaan sun isälle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) äitin kampaus oli kyllä tosi kaunis ja se laitettiin kampaamossa! Mulla unohtui kiharrin Ouluun niin piti tyytyä suoriin. :D Oli ihan huippu ilta! Kiitti onnitteluista välitän ne isälle! :)

   Poista
 2. Oi miten mahtavaa! :) Mä niin muistan Viljamin äidin 50-vuotis juhlat 2 vuoden takaa. Oli ihan mahtaa! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan huippua! :D No niin se on kyllä kiitettävä ikäluku! Mä muistan omat 20-vuotissynttärit ja olipahan kivat reivit silloinkin. :)

   Poista
 3. On ollu varmasti mahtavat juhlat. :)
  Myöhäiset onnittelut isällesi. :)

  VastaaPoista
 4. Katsoin ensiksi, että sinä olet tuossa kuvassa, mutta se olikin äitisi :)
  Teillähän on ollut kunnon tarjoilut, toki juhlavuosia pitääkin juhlistaa mahtavasti!

  Meillä taisi olla 50 -pippalot jo 12 vuotta sitten, pari vuotta sitten oli 60. Miulla on sitten ensi vuonna, kun täytän 25. Hrrr..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meissä on paljon samaa näköä! :D Mutta en sentään oo blondiksi ruvennu... Meillä oli kyl herkkuja ja tänään syötiin viimeset jämät. Nom nom. <3

   Ai teillä on jo sillon täytetty viiskymppisiä. :D Tässä lähiaikoina on muillakin sukulaisilla lähellä ne. Voi 25! Unohdan aina, että olet minua vanhempi. :D Itse täytän heinäkuussa 21...

   Poista
 5. Voi tää oli ihana postaus! Hymyilytti kamalasti noi kissa lappuset. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! ^_^ Pitää kyllä säästää ne lappuset, jos on muitakin juhlia tulossa jossain vaiheessa! Kiitos kommentista. :)

   Poista
 6. herttileijjaa tota sun tukkaas! eihä oo pidennyksiä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi tuommonen reuhka! ;) Mut ei oo pidennyksiä eikä tuu! :)

   Poista
 7. Mahtavat oli tarjoilut ja seura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistettava ilta! Ihana oli pitkästä aikaa nähdä ja jutella täti! <3 :)

   Poista
 8. Meidänkin iskä täytti 50 tänä vuonna. Me pidettiin juhlat ihan vaan perheen kesken. Tein sinne kakun (http://omintassuin.blogspot.fi/2014/02/iska-50v.html) ja tuosta teidän isän paidasta tuli mieleen, että iskän paidassa luki jotenki näin "I'm 18 with 32 year experience" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau miten kiva kakku! :D Haha sun iskä oli ajatellut samalla tavalla sitten, että pitää joku tekstipaita laittaa. :) Iskä tilasi Ebaysta sen paidan ja onneksi kerkesi tulla ja oli oikeeta kokoo. :D Kiitos linkistä, kiva aina katella postaukseen liittyviä juttuja! :)

   Poista