Sticky nailwraps | Kynsitaide


Moro! Päätin kerrankin hyödyntää kokokynnen tarroja lakkaamisen tai koristelun sijaan. Helppoa kuin mikä ja kaunis lopputulos! Tarrojen laittamisesta on kuitenkin jo useampi päivä kunnes kuvasin ne blogiin. Sain nämä sädehtivät tarrat ystävänpäivälahjaksi Nooralta ja lahjat oli esillä täällä. Kiitos! Onneksi näitä riittää vielä seuraavaankin kokeiluun, jos on laiska päivä. :)


Ajattelin pitää tarroja vielä yhden päivän ja toivottavasti huomenna paistaa myös aurinko, koska silloin tämä holoefekti pääsee oikeuksiinsa! Hyvin ovat muuten pysyneet, joten luulisin, että kestäisivät vielä toiset pari päivää ilman tippumista tai reunien repsotusta. Nämä ovat vaan niin bling!  


Oletteko jo kaivelleet kirkkaimmat ja 
värikkäimmät kynsilakat esille?

16 kommenttia :

 1. Kivat :)
  Juu värejä piisaa, holoilla on lakkailtu viime aikoina, ja edelliset kynnet oli räikeän kirkkaat oranssit hedelmäkynnet ja nyt valkoiset neonniiteillä :3 Vähän kun nyt taas viileni hetkeksi niin kynnet on sentään kirkkaat.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin sä oot ahkerasti sitten lakkaillu kesäisiksi kynnet! :3 Heh niinhän tuo viileni, mutta kynnet muistuttaa kirkkaista valoisista päivistä. :)

   Poista
 2. Mie yleensä lakkailen aika kirkkailla väreillä, mutta nyt on ollut hillitympi kausi : D Nytkin on pelkkä beige nudelakka kynsillä, ajattelin lakata tänään vielä kynnet niin jos sitten vaikka edes vähän väriä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää laittaa jotain värikkäämpää - minä vaadin! :D Vaan onhan niitä hiljaisiakin kausia välillä...

   Poista
 3. Ooo onpa ihanat kynnet!^^ hei osallistuitko jo mun arvontaan? ;) ;3

  VastaaPoista
 4. Oi kun ne on kivan näköset kynsillä :33 Joo noi kestää ihan tajuttoman hyvin! Ite oon vetäny melkein 2 vk kynsitarroilla kunnes kyllästyin ja nyhdin ne pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Oliko peräti samaa merkkiä? Kyllähän nää vois tietysti kestää vaikka kuinka kauan, mutta on yhdet juhlat tulossa joten sinne pitää väriteeman mukaan yrittää lakata ja koristella. :D Kiitos tästä lahjasta! <3

   Poista
 5. Miten sä ootkin onnistunut noin hyvin kokokynnen tarrojen kanssa, tosi ihanat kynnet tuli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmalta ne näytti samana päivänä kun laittoi, noi oli sentään jo pari päivää ollu! Mutta kiitos kai tai sitten ne johtui pelkästään, että oli hyvä merkki! ^^

   Poista
 6. hyvin oot taiteillut nuo paikallensa x) ! .. luulis juu kirkkaat värit kömpivän esiin .. mut eiih , nytkin on hopean/harmaat lakkaukset ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ei se mitenkään vaikeeta ollut! :D Sun pitää seuraavaksi kokeilla jotain kirkasta!

   Poista
 7. Ihan ekana kun katoin kuvia, ei kyllä uskoisi että niissä on tarrat :o Todella hyvin oot saanu ne laitettua ja näyttää oikein hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei Tuomokaan huomannu ku livenä näytin, mutta se onkin mies... :D Ja aika hyvin nää menis lakkauksistakin! Melko täydellisen näköiset. Nyt jo vähän tietysti repsottaa... :) Kiitti!

   Poista