Kawaiibox | Heinäkuu - July


Moi! Tämä on teille, jotka tykkäätte söpöistä jutuista ja yllätyksistä! Kawaiibox on kuukausittainen tilauspalvelu, joka maksaa 14 euroa. Maksu hoidetaan Paypal -tilin kautta turvallisesti ja tilauksen voi laittaa automaattisesti jatkuvaksi. Paketti sisältää 10-12 japanilaista / korealaista tuotetta esim. leluja, karkkia tai muuta söpöä sälää. Jos olet kiinnostunut tällaisesta yllätyspaketista, niin suosittelen kokeilemaan ainakin yhden tilauksen verran!  

Hi! This is for you girls who like cute stuff and surprises! Kawaiibox is a monthly subscription service that costs 14 euros. Payment can be done safely by Paypal and you can make the order continue automatically. The box contains 10-12 kawaii items from Korea and Japan for example toys, candy and other cute accessories. You should try this at least once if you are interested in this kind of surprise box!  

Synttäritarroja, joista löytyy pupuja, kissoja, nallekarhuja ja koala! Sopii kirjeisiin käytettäväksi.
Birthday stickers that includes bunnies, cats, bears and a koala! Useful for letters and such.
Mehukkaita ja pehmeitä persikan makuisia karkkeja. Söin kaikki heti kuvausten jälkeen, hups! :) 
Juicy and soft peach flavored candies. Ate all of them after this photo shoot, oops! :) 
Charmeja mitä voi laittaa laukkuun kiinni. Mansikka tulee käyttöön, Rilakkuma ei.
Charms that you can attach to your bag. Strawberry will be used but Rilakkuma won't be.
Pandakarhuilla varustettu lyijytäytekynä. Söpö!
Mechanical pencil with pandas. Cute!
Tarralappuja, joita voi laittaa kirjan väliin. Ihania hahmoja, varsinkin puput! :)
Stick markers that you can put in your book. Lovely characters and especially those bunnies! :)
Tulppa puhelimeen, macaron pyyhekumi ja mansikkapinnit! Aww. Rusetti menee arvontaan. :)
Plug for phone, macaron eraser and strawberry pins! Aww.  Bow is going in give-away. :)
Panda teemainen unimaski. En tiedä vielä tarvitsenko!
Panda themed sleepy mask. Don't know yet if needed!
Pinkki nallepussukka, johon laitoin lopuksi kaikki paketissa tulleet yllätykset!
Lastly I put all the kawaii things in this pink bear bag!
Paketti sisältää kokonaisuudessaan 11 tuotetta, jossa suurimmassa osassa oli pandateema. Tilausta en aio jatkaa kuukausittaisena, mutta saatan tilata silloin tällöin. Tulin siihen tulokseen ettei minulla ole tarvetta tai varaa tilata kahta yllätysboksia kuukausittain. Kohokohtia tässä paketissa oli söpöt tarrat, persikan makuiset karkit ja mansikoihin liittyvät sälät.  Kertokaa mitä olitte itse mieltä?

Bag contains 11 items that were mostly panda themed. I'm not going to order this box monthly but I might order it every now and then. I came to a conclusion that I don't need or can't afford two surprise boxes monthly. Highlights in this box were cute stickers, peach flavored candies and stuff related to strawberries.  Tell me what is your opinion?
Kawaiiboxin omistaa Blippo, joka myy tällaisia
söpöjä japanilaisia tuotteita verkkokaupassa!

Onko tilaamisen arvoinen yllätyspaketti?

18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On! Taidan ilahduttaa Oulussa asuvaa naapuriani niillä, joka lukee paljon kirjoja! :3

   Poista
 2. Söpöjä juttuja,oon itekki joskus meinannu tilata tuon.Täytyy kattoa jos joku kerta tilais

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Toinen kysymys on sitten, että löytääkö niille mitään käyttöä. :D Voihan tätä joskus silloin tällöin tilata jos on ylimääräistä rahaa ja haluaa jotain söpöjä yllätyksiä! :)

   Poista
 3. Oikein söpöjä, mut ei kyl ihan 14 euron arvoselta näytä :/ Ehkä oon vaan niin tottunu tilaamaan kaiken pienen söpön sälän eBaysta et kaikki muu tuntuu liian kalliilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä! En osaa sanoa kokonaisarvoa kun ei hintoja tai tuotteiden esittelyä tullut boksissa mukana. :< Tämä on kuitenkin hyvä paketti sillä meinaan, että saa kokeilla uusia juttuja mitä ei normaalisti ostais. Ja muutenkin japanilaiset/korealaiset jutut on mun heikko kohta. :D

   Mutta... en silti jatkanut tilaustani. Odotan, että tulevaisuudessa tulee jotain vielä parempaa eteen!

   Poista
 4. Just tänään selasin blipon sivuja ja bongasinkin sieltä tän ja kävin vähän lukemassa lisätietoa ja nyt säkin kirjotit tästä :)
  Hyvä postaus , en kyllä itselleni tilaisi koska luultavasti aika moni näiden pakettien sisällöistä jäisi käyttämättöksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sattumaa! :) Mähän sain tän paketin jo joku viikko sitten, mutta ei vaan ollut aiemmin aikaa kun oli niin paljon muita blogiprojekteja. :D Huh... vieläkin on niin paljon! Mutta hyvä, että sulla oli mielenkiintoa tätä postausta kohtaan! :)

   Voi olla, että ei tule varmaan hirveästi käytettyä, jos ei esim ole kirjeenvaihdossa vaikka jonkun ihmisen kanssa tai muuten ole sellaista söpöyden pakkohaalintaa! Mulla vaan on pakkomielle japanilaisista jutuista, joten nyt on ainakin testattu tämä paketti... jospa tulisi jotain muita samantyyppisiä yllätysjuttuja markkinoille! :)

   Poista
 5. aww tosi söpöjä, mutta samaa mieltä kuin Noora, että en usko noita 14euron arvoisiksi.. toki jos siihen on laskettu lähetys mukaan tai jtn niin sitten.. kyllähän tuollaisen voisi kerran tilata ja katsoa mitä tulee, koska suomessa just kaikki japani-aiheinen "sälä" on aika harvassa.. :o :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postituskulut oli ilmaiset ihan mihin tahansa maailmankolkkaan. :D Voishan sitä tsekata Blibon sivuilta nuo tuotteet ja katsoa mikä on yhteishinta oikeasti. :3

   Niinpä! Onneksi toi käsite yllätyspaketit alkaa yleistymään niin paljon, että kaikille löytyy jotakin! :)

   Poista
 6. söpö paketti , tosin itteen aio tilata , mutta jotka näistä innostuu , niin oivallinen vinkki :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä hyvä juttu ilahduttaa vaikka omaa lasta joka kuukausi. :D ...jos olisi sellainen! :)

   Poista
 7. Onhan tuo aivan ihana boxi ja sulonen ja kaikkea niin että joskus voisi tilata yhden tai kaks pakettia,mut en menis maksamaan neljäätoista euroa joka kuukausi ja ei näitä kaikkia tule kuitenkaan käyttämään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Suloinen paketti on ja ideana hyvä. Suunnattu ehkä vähän nuoremmille, jotka keksisivät näille kaikille käyttötarkoituksen mm. koulussa tai leikeissä. :) Laskeskelin nuiden yhteishintaa päättelemällä mitä samanlaisia juttuja myydään vielä Blipon sivuilla ja sain hinnaksi kuitenki 16-18 euroa, joten hieman menee kuitenkin yli neljäntoista euron. :D

   Poista
 8. Wau, it´s really beautiful & soo cute :)
  http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I agree. :) You should try it too!

   Poista