Kesäretki | Felix ja Simba


Terve! Helteet ovat vieneet veljeksistä usein päiväsaikaan kaikki voimat, mutta kun aurinko laskee... niin silloin on mukava päästä ulos viilentymään. Simba ja Felix ovat käyneet nyt koko kesän lähes jokainen ilta ulkona ihmettelemässä hyönteisiä ja vieraita ääniä. Kesäinen retki takapihalle on aina illan kohokohta kissoille. Valjaiden laitto sujuu purinan säestyksellä ja joka kerta pitää tarkistaa onko veli matkassa! :)


Veljekset ovat aika erilaisia mitä tulee valjaskäyttäytymiseen ulkona. Simba on enemmän rauhallisempi ja liikkuu vähemmän kuin innokas ihmettelijämme Felix. Isoveli seuraa jokaista liikettä ja ääntä isoilla oransseilla silmillään yhdestä paikasta... kun taas pikkuveli kiertelee, kaartelee ja haluaa käydä läpi jokaisen kiven ja kannon.


Takapihalla vanhempien luona on todella iso kivi, jolle annoin kesän alussa nimeksi Jylhäkallio. Kivi on tietysti nimetty Simban mukaan, koska se on sen lempipaikka istuskella. Pikkuveli käy siellä välillä tarkistamassa isoveljen kuulumiset ja jatkaa sitten matkaa.


Oletteko tehneet kesäisiä retkiä?

22 kommenttia :

 1. Meillä Zumba ei oo sitte yhtään rauhottunu, vaikka onkin niin lämmin! Sillä menee sisälläki tosi lujaa, varsinki kun sen kanssa ei oo nyt kukaan oikeen ehtiny leikkiä:D Uloskin on päästävä ja mitä lämpimämpi, sen parempi (en kyllä tajuu miten Zumba kestää ulkona auringossa, kun se on puoliksi musta ja karvaakin vaikka kuinka!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Saattaa täälläkin kuumuus sekoittaa välillä pään ja alkaa tappelut/juoksentelut, mutta yleensä kummatkin etsii vain viileän paikan missä viettää lämmin päivä.

   Zumba on sitten vähän erilainen kissa ja rakastaa kesää! Haha. :D Siis onhan nuitakin nähty, kun jotkut kissat oikein hakeutuu aurinkoon kellimään ja jotkut värjöttelevät varjoissa. :3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihania ilmeitä nuilla aina ulkoillessa... :3

   Poista
 3. Ihanaa miten sun pojat pääsee ihan kunnolla ulkoilemaan! <3 Mä käyttäisin meijän poikia mielelläni kans tuollaisessa ympäristössä ulkona. Enää ei voida edes pitää meidän kerrostalon pihalla poikia, kun naapurintäti tuli vähän avautumaan, mistä syntyi sitten kunnon sota meidän välillä. :D Täti ehdotti meille että miksei tuolla autotiellä ulkoiluteta kissoja... Jaa no miksiköhän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vielä tämän kuukauden pääsevät kunnolla ulkoilemaan, mutta sitten aletaan vähentämään sitä käyntiä kun alkaa kylmätkin ilmat tulla... :)

   Mitä! En kyllä ymmärrä, että mitä harmia kissoista olisi kerrostalon pihassa. Typerää kun pitää nuinkin pienestä asiasta valittaa. Höh... D:

   Poista
  2. Kuulemma lapset leikkii siellä (meijän kerrostalossa ei edes asu lapsia, eikä me oltu edes leikkipaikan lähellä), koirat ku haistaa kissat ni ne kusee sinne (eli koirat saa siinä olla, mut kissat ei) ja sit kun siinä on ollu kissoja niin tuolle tädille menee kissankarva nenään ULKONA niin hän saa allergiaa. :D

   Voit vaan kuvitella miten mä olen tuolle tädille raivonnut. :D

   Poista
  3. No ei kai kissan ulkoilutusta kielletä missään kerrostalon säännöissä. Mietin vaan, että tarviiko teidän kuunnella tommosta yksittäistä tätitapausta, joka ottaa elämänsä ja kaikki ympärillä olevat asiay niin raskaasti. Huh huh mitä nipotusta. D:

   Poista
 4. Me käytiin jokin aika sitten Jaden kanssa illalla retkellä. Silloin käytiin vähän pidemmällä kuin yleensä, joten se oli aika jännää Jadelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti! Mä oon pyrkinyt pitämään tietyt rajat tuossa piha-alueella, että esim. autotielle ei saa mennä eikä liian lähelle pihan ulkoisia rajoja. En kyllä tiedä miksi, mutta ajattelin etteivät ne karatessaan uskaltaisi pidemmälle, jos joskus kävisi niin... D: :)

   Poista
 5. Meillä pojat on päivisin aivan naatteja! Papi ei haluisi edes lähteä lenkille, kun on niin kuuma. :( Iltaisin on sitten kiva käydä vähän pidemmällä lenkillä tutkimassa rakkauskirjeitä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sä varmaan pystyisiy jotenkin viilentämään niitä myös vedellä kun niillä ei oo niin pitkä karva? :) Ja kun ne ei oo kissoja. :D Mut kyllä viileät kesäillat on eläimille luksusta!

   Poista
  2. Voih, ei tule kuuloonkaan kummankaan kohdalla. Ne suoraan sanottuna vihaa olla märkiä. Papille ei tarvitse sanoa, kuin että suihkuun niin se on jo jossain piilossa. :DD

   Poista
 6. Ollaan tehty, muttei tarpeeksi usein! -Devi-

  Simba ja Jylhäkallio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta olette kuitenkin välillä! ^__^

   Haha! No mutta tietysti kuten animaatiossa. :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Hännät pörhöllä ihmettelevät! :3

   Poista
  2. =) Huomasitko mun mekon,jonka ostin tallinnasta.Siitä ehkä luvassa myöhemmin parempia kuvia http://eekunelm.blogspot.fi/2014/08/tallinna.html

   Poista
  3. Enpä ole kyllä kerennyt kahtomaan, kun oon tälläkin hetkellä mökillä. :) Pitää vilkaista joku päivä!

   Poista
  4. Okei aattelin että sie ihastut kyllä siihen =)

   Poista