Indiedays Inspiration -kutsu | Stylebook -haastattelu

Indiedays Inspiration
Vilkaise sivuani!

www.indiedays.com/blog/mella-lili
Moi! Ilmoitin viime kuussa Facebookissa, että minut on kutsuttu Indiedays Inspirationiin ja hetken mietittyäni otin kutsun vastaan. Sen verran voin sanoa, että liittymiseen kuuluu ehtoja joihin kannattaa tutustua ennen kuin vastaa hyväksyvästi. :) Kaikkeen on kuitenkin selkeät ohjeet ja apua saa tarvittaessa, joten sähköpostitse viestittely sujui helposti! Pian huomasin, että blogini löytyy Indiedaysin sivuilta ja valitsemani kuva sekä teksti oli näkyvillä.

Member of Indiedays Inspiration -tunnustus löytyy myös blogini sivupalkista ellei ole mainoksen estoa päällä. Itselläni on nimittäin ollut jo pidemmän aikaa ja siksi en ole tätä palkkia aikaisemmin huomannut monella muullakaan bloggaajalla!

Stylebook

http://stylebook.fi/2014/07/11/esittelyssa-kauneusblogi-like-it-love-it/
Kirjoittelin jo aikoja sitten Stylebookin sivuille haastattelun missä ilmenee mm. suosituimmat kauneustuotteeni ja pahin kauneusmokani.

Sivustolta löytyy paljon muidenkin tuttujen bloggaajien esittelyjä ja sinne voikin jakaa esimerkiksi halutessaan kauneusvinkkejä.

Suosittelen vilkaisemaan sivustoa! :)


Oletko sinä kummassakaan sivustolla?
Kiitos Indiedays Inspiration ja Stylebook! 

8 kommenttia :

 1. Mulla ainakin näkyy aina tuo member of indiedays inspiration -widget sivupalkissa vaikka Adblock onkin käytössä! :o Mutta siis kunnon mainokset ei (onneksi :D) näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän lie johtuu kun mulla ei näy mikään, jos on adblock käytössä. Otin sen jokatapauksessa omalta sivultani pois, että näen edes oman indiedays inspiration palkkini. :D Muualla ei niin haittaa, jos jään näkemättä. :)

   Poista
 2. Kiva haastattelu ja tuon toisen jutun jo tiesinki =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kun mainitsin silloin nähdessämme! :D Hehe!

   Poista
 3. En ole kummassakaan, kun en ole sellainen bloggaaja :D Vihaan muutenkin Indiedaysin mainoksia, koska ne mainokset latautuu ensin ja blogin kuvat vasta parin minuutin päästä, vaikka nettiyhteys on kaikilla palkeilla. Sisäinen raivoni herää aina, kun suosikkibloggaajat kertoo näistä asioista (ai huomaako sisäisen Indiedays -raivoni?).

  Hyvähän se on bloggaajille, mutta mainokset saisi heittää pois.. * harkitsee adblockia *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Voi ei! :D Mä huomasin nyt juuri ensi kertaa bannerini yläpuolella olevan mainoksen, koska otin tosiaan sen adblockin pois omilta sivuiltani. :D

   Suosittelen vahvasti sulle adblockin laittamista, niin ei enää näy mainokset tai palkit ja voit nauttia lempiblogiesi lukemisesta ilman häiriötä. :)

   Poista
 4. En ole kummassakaan, taitaa blogini olla niin pikkunen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua houkuteltiin kysymään joku vuosi takaperin, että laittaisin itse viestiä Indiedaysille et pääsisinkö mukaan, mutta en ollut silloin valmis. Ilmeisesti mahdollista päästä sitten kysymälläkin. Nyt kun sain itse kutsun, niin päätin, että on sen aika.

   Stylebook samaten eli heille voi laittaa sähköpostia, että voiko esitellä bloginsa siellä sivuilla tai sitten niitä kosmetiikka/kauneusvinkkejä halutessaan. Helppoa siis ja suosittelen sieltä ainakin kysäisemään, koska tuo haastattelu oli ihan kiva pikku juttu minkä sai toteuttaa! :)

   Poista