Kierrätä ja kysy & Livbox | Arvonnan voittajat

Kierrätä ja kysy 
arvonnan voittaja


Moro! Osallistujat ovat varmasti odottaneet tätä hetkeä! Se tulee tuottamaan iloa tai pettymyksiä, mutta kaikkia ei voi valitettavasti palkita. Voittajat ovat selvillä ja sopivasti sain ne julkaistua näin viikon viimeisenä päivänä. Kommentteja oli ihan älyttömästi kummassakin arvonnassa ja varsinkin Kierrätä ja kysy postauksessa oli suuri työ käydä läpi kaikki hyväksytyt arvat, mutta onneksi numerokone auttaa aina valitsemaan voittajan! Livboxien arpomisessa tilannetta helpotti se, että osallistumiseen vaadittiin vain sähköposti. Sain teiltä paljon kysymyksiä Ask me something! postaukseen ja alan pian toteuttamaan sitä, joten olkaa kuulolla kiinnostuneet! 

Livbox (1kk x 2)
arvonnan voittajat


Osallistu Tangle Teezer + Invisibobble arvontaan!
(18.9-25.9.2014)

Onnea Jenny, Kati ja Krissu

8 kommenttia :

 1. Voi kiitos ihan hirveästi! Tuli todella hyvä mieli, flunssaisen päivän piristys. :) I'm happy girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla, että odottelet innoissasi siellä sitten ensi kuun livboxia! Otinkin kaikkiin voittajiin jo yhteyttä sähköpostitse. :)

   Poista
 2. Oii kivaa, kiitos! <3 Kiva piristys tuli myös tänne, oon ollut tässä viikon verran flunssa kuumessa niin kiva saada tämmössiä uutisia! Vastasin sähköpostiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaisia paranemisia! Ja joo minäpäs käyn tämän päivän aikana katsomassa sähköpostia! Yritän ensi viikon aikana saada jo paketin postiin, mutta ilmoitan siitä aina erikseen milloin on lähtenyt. :)

   Poista