Hassuja ilmeitä | Felix & Simba


Moro! Halusin tällä kertaa selittää teille yhdestä hassusta päivästä, jolloin kuvailin kissoja. Arkiseen tapaan Felix ja Simba söpöilee minun ja miehen sängyssä mikä tarkoittaa, että nukkuvat vierekkäin peiton välissä. Tämä tilanne saa yleensä minut hakemaan puhelimen tai kameran käteeni. Halusin kuitenkin muuttaa kuvaustapaani ja aloin räpsimään kuvia ilman sen pitempää miettimistä. Kasvot olivat tärkein kuvauskohde ja mahdollisimman läheltä, että kissojen hämmästyksen huomaa!

"Mitä tää nyt on?"
"Äiti pliis..."
Aloin jo heti alussa hihittelemään, koska kissat ihmettelivät miksi kamera on niin lähellä nenää. Saattoivat ne muutamaan otteeseen haistella omituista kapistusta, jolloin kamera ei suostunut tarkentamaan kohteeseen. Ja muutamaa minuuttia myöhemmin kuvaus meni vallan omituiseksi sillä seuraavia kuvia en normaalisti julkaisisi täällä. Tai sitten kuvat näyttää teidän silmiin normaaleilta, mutta itseäni huvittaa kyseiset kuvat! :)

"Mitä sä hihittelet? Mikä tässä on niin hauskaa?!"
"Huoh. Mä näytän ihan lihavalta pikkuoravalta tästä kulmasta."
Otatteko paljon epäedustavia kuvia?

14 kommenttia :

 1. No todellakin otan epäedustavia kuvia kissoista, ja sitten esittelen niitä että muutkin saa nauraa niille.. Mulla ois kans muutama hölmö kuva Hugosta oottamassa julkaisua. En käsitä miten se poika onnistuu niin usein näyttämään siltä ettei kaikki muumit oo laaksossa!

  Toi vika kuva oli varsinkin hassu, Simba tosiaan näyttää siinä vähän pullukalta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolla on kyllä maailman hassuimmat ilmeet! Se näyttää oikeesti varmaan tuimemmalta kuin Simba jossain kuvissa ja siihen vaaditaan aika paljon! Onhan Simba kuitenkin Grumpy cat number 2! :D Niitä ootellessa! Mä tiedän, että sulta löytyy varmasti loistavaa matskua. :D

   Hahaha! Sille naurankin ehkä kaikkein eniten ja toi tilanne. Pistin kameran sen selän/mahan päälle ja otin sitä kautta niin vähemmästäkin hölmistyy! XD

   Poista
 2. Kivoja kuvia Simbasta ja Felixistä! Meidän emäntä nappailee meistä välillä ihan outoja kuvia ja sitten keksii niistä ihmeen tarinoita blogiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiva kuulla! :D Noniin se onkin vissiin sitten ihan normaalia ja omistajan päässä välillä viiraa! :3 Tarinointi on parasta!

   Poista
 3. No täytyy kyllä sanoa kun nuo kissat tuntee niin onhan noi viimeset kuvat vähän outoja ilmeiltään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassut pojat! Vaikka tuntuu, että kahto ne miten tahansa niin ne on aina niin hassun näköisiä ja outoja... :D

   Poista
 4. Aivan ihania. :D Mun on pakko kuvailla aina meilläki mun kissan hömelöt ilmeet.. :D Kissat on pahaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla! :D Eläimet osaa kyllä joskus olla niin hauskan näköisiä tai sattuu just oikealla hetkellä ottamaan kuvan! :3 Kissat on. <3

   Poista
 5. Haha, todellakin eläimistä pitää ottaa epäedustavia kuvia! :D Jos se siis onnistuu... Mun perhoskoira kun on koiramaailman Barney Stinson, eli siitä ei saa huonoa kuvaa. Ei, vaikka se söisi sammalta kuvanottohetkellä. Se vaan näyttää täydelliseltä. Äidin koirat sit taas derppailee aika huolella kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla tämmönenki näkökulma! Lemmikki on siis niin komea/kaunis ettei siitä saa epäedustavaa ottamallakaan. :D Aivan mahtavaa! Muta sitten onkin jotain vastapainoo sille ja saa muiden eläimistä niitä hauskoja kuvia. :3 Kiitti kommentista!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Awww kiitti, sanoo Simba ja Felix! <3

   Poista
 7. Haha ihania! Mäkin otan usein mun koirista samanlaisia :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii! :D Harmi kun ne jää yleensä laittamatta! Tulee laitettua edustavimpia kuvia esille. :3

   Poista