Stick it to the man peliarvostelu | PS4


Moro! Pelasin kolmannen pelini ja kokemus oli yllättävän humoristinen tällä kertaa! :) Tämän suorittamiseen kesti muutama viikko, koska välillä turhauduin vähän pelaamiseen... Tarinaa ei ole varmasti tarkoitettu vaikeaksi, mutta voi johtua itsestäni, että jätin huomaamatta yksityiskohtia ja kiersin samat paikat jopa kymmeneen kertaan. Pieni apu oli tarpeen, joten vilkaisin välillä muiden pelaajien videoita, että pystyin jatkamaan tasoa. Onneksi katsoin sillä olisin varmaan vieläkin pulassa! Aiemmat pelini tällä konsolilla olivat Child of Light ja Contrast.

Stick it to the man
(Sisältää spoilereita!)


Zoink!
2D-tasoloikkapeli
Humoristinen seikkailu

Ray
The Man


Päähenkilö Ray joutuu onnettomuuteen, jossa hän saa päähänsä spagettimaisen hohtavan käden. Kädellä pystyy lukemaan muiden ajatuksia ja siksi pelin vihollinen haluaa sen takaisin. Tarina keskittyy aluksi Rayn kotipaikkaan, mutta myöhemmin eri tasoilla käydään mielisairaalassa, unimaailmassa sekä avaruudessa. Kaikissa paikoissa pitää lukea ihmisten ajatuksia ja käsivarren avulla hakea "tarroja", joita muut hahmot haluavat.

Esimerkiksi mieleeni jäi yksi mies, joka istui taksin päällä hirttosolmu kaulassa, koska tyttöystävä oli jättänyt hänet. Ajatuksia lukemalla selvisi, että nainen jätti hänet, koska miehellä ei ollut hohtavan valkoisia hampaita. Tehtävänä oli hankkia hänelle hampaat naisen nykyiseltä vanhalta mieheltä, jolla oli tekohampaat! Loppu hyvin kaikki hyvin. :)

Vartijoita piti varoa pelissä silloin tällöin eli vihollisen kätyreitä, jotka lähtivät ajamaan takaa. Joissakin kohdissa vartijoita oli niin monta, että se tuntui olevan aina tuuria, kun pääsi ohitse huomaamattomasti.

Tehtävät olivat todella erilaisia ja suosittelen lukemaan ihan kaikkien ajatukset, koska jotkut saivat nauramaan ihan ääneen! :) Peli on kokonaisuudessaan viihdyttävä ja kerran pelattava. Grafiikka, äänet, maailmat ja hahmot saavat kaikki pelkkää plussaa, vaikka tasojen eteneminen ei aina luonnistunutkaan. Suosittelen vilkaisemaan!

Kiinnostaako huumoripelit?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti