Felix ja Simba tonttuilemassa | Luukku 20


Luukku 20! Felix ja Simba tykkäävät ulkoilla kuten olette aikaisemmissakin luukuissa huomanneet. Lunta on alkanut tulla maahan ja siksi on hauska katsoa kun veljekset yrittävät tassutella lumen päällä. Laitoin tällä kertaa Felixin valjaiden päälle tuon viitan minkä olen joskus saanut lahjaksi tonttulakin kanssa. Felix näytti todella suloiselta kun se hyppi hangessa punainen viitta päällä. Simba jäi tällä kertaa ilman rekvisiittaa, koska sillä oli kyseinen viitta päällä viime vuoden jouluna. Äiti on välillä ulkoiluttanut vuorotellen poikia ja välillä kummatkin ovat päässeet samaan aikaan pihalle. Kuvan ottamisen hetkellä oli koira omistajansa kanssa metsään mentävällä polulla ja siksi kummallakin on tarkkaavaiset silmät. Onneksi kyseinen koira on todella kiltti, joten ei tarvitse pelätä kun on samaan aikaan pihalla. Kaikki äänet kuten autot ja haukkuminen saattavat nimittäin pelästyttää Felixin ja Simban. Ulkoilu sujui hyvin, mutta yleensä isoveli viihtyy pitempään ulkona ja pikkuveli haluaa lyhyemmän käynnin jälkeen sisälle lämmittelemään. Kuitenkin heillä on oikein hyvä turkki talvella ulkoiluun ja siksi onkin mukava käydä katsomassa minkälainen maailma on ulkona! :)

Oletteko nähneet tonttuja?

6 kommenttia :

  1. Suloset poijjat! Ps. misu video oli hyvä :D Ennoo jaksanu kommata näihin sun luukkuihin mut kaikki on ollu hyviä, miau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassuja poikia! :D Ja Misu oli kyllä hassu siinä. Niin en syytä sinua... aika vähän on ihmisiä kommentoinu luukkuihin ja blogien kommentit on huomattavasti alentuneet 3 kk sisällä. Mikä lie menossa, mutta monet puhuneet siitä postauksissaan. :)

      Poista