Joulukuusi veljeksien tyylillä | Luukku 5


Luukku 5! Veljekset halusi tulla esittelemään heidän koristelemansa joulukuusen. Voitte varmaan jo itse kuvitella päässänne mitä täällä on kuvan perusteella tapahtunut. Koristepalloja löytyy lattialta ja kuusikin on muutaman kerran kokenut tyylikkään kaatumisen. Simba ja Felix väittää, että se on vain pyörtynyt kauhusta eikä ole heidän tekosiaan ikinä. Kissaihmiset varmasti tietää, että joulussa pahinta on kuusen laittaminen. Felix ja Simbakaan ei nimittäin jätä pientä tai isoa kuusta rauhaan, vaan antavat aina oman visionsa näkyä. Misu myös tykkää kotona aidon kuusen juuresta juoda sitä vettä missä on tippuneita neulasia. Meitä kiinnostaisi nyt tietää, että mitä teidän kotona tapahtuu jouluisin kun pienet pukin apurit pääsevät toteuttamaan itseään?

Miten teidän kissat auttaa jouluna?

20 kommenttia :

 1. Max: Pallot joulukuusessa ovat vastustamattomia. Mutta vielä kiehtovampia ovat kimaltelevat nauhat! Ja se kuusen vesi, nam!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa! Ne pallot on kyllä silti paljon kivempia lattialla kuin siellä kuusessa! Ja mamma ei ikinä laita nauhoja kuuseen, koska se pelkää et me syödään ne... Pitääkin kokeilla tuota kuusen vettä, kun seniorikin juo sitä joka joulu.

   - Felix ja Simba

   Poista
  2. Max: Meillä nauhat ripustetaan ihan kuusille yläoksille, jotta mä en saisi niitä. Tai sitten, niinkuin nyt on, ikkunaverhotankojen päälle. Tylsää..

   Poista
 2. Meillä kisut on aina juonu sitä kuusen vettä. :D Ja sit ne saa pallot oksilta alas ja niitä löytyy sit vielä kesälläki jostain kaappien alta minne ei koskaan kato. :D Sit yks kissa mikä oli, meni aina nukkumaan sinne kuusen taakse. Se oli söpöä. :3
  Ihanat Simba ja Felix! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on jotenkin vissiin parempaa sieltä kuusen alta kuin omasta juomakupista. :D Ja tuo on kyllä tuttua, kun niitä koristeita löytyy joulunkin jälkeen jostain piilosta! Vähänkö söpöä, että on kuusen takana ollu nukkumassa. Simba tekee sitä kans, että siellä lymyilee jouluna. :3 Simba ja Felix kiittää! <3

   Poista
 3. Muistan lapsuudesta kuinka ärsyttävää oli herätä yöllä kun kissat nappas kuusesta jonku koristeen ja lähti pelaan sillä pitkin asuntoa.Kerran taisivat yhden kuusen kaataa ja yleensä ne joi kuuselta kaikki vedet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perus kissojen touhua tainnut olla! :D

   Poista
  2. Nippe taas merkkas ku näki eka kerran kuusen porukoilla sisällä.Se luuli et oli tuotu sitä varten sille =)

   Poista
  3. Aww no niinhän ne kissat yleensä luulee! Simbakim joskus jotain mattoja merkkaili mut ei enää pitkään aikaan.

   Poista
 4. Meillä kumpikaan ei oikein ole innostunut joulukuusesta tai sen koristeista. Molemmat kokeilevat tiputtaa joulupallon tai vastaavan ehkä sen yhden kerran, jonka jälkeen ne jätetään rauhaan (kun on kielletty koskemasta niihin). Meillä on kuitenkin yleensä jätetty ihan alimmat oksat tyhjiksi varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho no teillä on kyllä kuuliaista kansaa! :D Tottakai sekin auttaa ettei kuusen juureen tökkää niitä koristeita mut meillä on niin pieni kuusi et se kaatuu pakostakin. Saa nähdä sit sen isomman aidon kuusen kanssa kun Misun luokse päästään! :)

   Poista
 5. Juu, kyllä meillä juodaan kuusen vettä ja makoillaan lökösti kuusen alla. Joskus kurkotellaan pallojakin, ihan pikkusen vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ihan normaalia teilläkin! On ne kissat melkosia joulun apureita. :D

   Poista
 6. Elvis: kuusen pienet kynttilät ja niissä menevä sähköjohto on hupaisa juttu! Ainaki mun mielestä,mut äiti ja iskä ei oo samaa mieltä :( tylsiä kun ovat.. Cembalo-siskokin on ihan tyhmä kun se haluu viedä aina kuusen isoimmat ja punaisimmat pallot multa ja joudun sitten tyytymään pieniin ja kultaisiin.. vois tänä jouluna keksiä sille koristenauhalle jotakin jäynää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tehdä jotain sen joulukuusen pään menoksi! Me saatetaan tällä kertaa ottaa tavoitteeksi se tähti mikä on kuusen ylimmässä kohdassa! Pitää kyllä olla ovela ja yrittää sitä vasta yöllä ettei kukaan kuule ja tulee satikutia...

   - Simba ja Felix

   Poista
 7. Meillä Mikki ei silloin pahemmin välittänyt, ehkä tassulla saattoi huitaista palloa. Se oli ulkokissa, niin ei sitä pahemmin sisällä näkynytkään, paitsi syömässä tai nukkumassa :D

  Rupesin miettimään, että mihinköhän tänä vuonna isä meinasi kuusen laittaa, kun vaihtoivat järjestystä olohuoneessa ja ilmalämpöpumppu on siinä kohdassa, missä kuusi oli ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mikkiä!

   Toivottavasti löydätte uuden paikan kuuselle! Ehkä se vähän piristää järjestystä, jos ei oo joka vuosi samassa paikassa. Tosin itse en voisi kuvitella porukoilla, että kuusi olisi jossain eri paikassa kun se on joka vuosi ollut. :D

   Poista
 8. Meillä jätetään ihan alimmat oksat paljaiksi, ettei juuri siinä kissojen nenän edessä roiku mitään houkuttelevia palloja. Mutta kyllähän sen arvaa, niitä löytyy silti lattioilta ja omista jemmoista. Nauhat ei onneksi kiinnosta, se on vaan ne kilisevät ja kolisevat pallot. Paitsi lahjanarut syödään, kun saa ne paketit sinne kuusen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aattona kun yhteen pussiin kerää lahjapaperit niin kissat alkaa siellä yleensä villitsemään. :D Mutta ihan hyviä varotoimia ootte tekin tehneet! :)

   Poista